Napkorong
Versek fõoldal · Prózák fõoldal · Gyakori kérdések · Szerzõk és verseik · Szerzõk és prózáikMarch 29 2024 06:18:25
Navigáció
Versek fõoldal
Prózák fõoldal


Gyakori kérdések
Szerzõk és verseik
Szerzõk és prózáik
Impresszum
Alapszabály
Szerzõdés
Online felhasználók
Vendég: 4
Nincs Online tag

Regisztráltak: 2,199
Nem aktiváltak: 0
Tagjainkról-tagjainktól
- Weboldalak
- Pályázatokon elért eredmények
- Saját kötetek
- Megjelenések antológiákban
- Tagjainkról mindenféle
A rejtélyes szerelem III


Simon Roland

A rejtélyes szerelem III

Találkozás Shelbyvel


Robert a hotelben visszakapta táskáját. Minden benne talált, amit korábban belepakolt, a ruháját, pénzét és az iratait, kivéve a naplóját. A kamera felvétele bebizonyította, hogy egy ügybuzgó alkalmazott gyűjtötte össze a vendégek csomagjait, hogy a széfben elhelyezze, a gyakori lopást megelőzve. Egy enyveskezű besurranó rontotta a hotel hírnevét. A kérdőre vont személyzet szorgos tagja a jó szándék miatt elkerülte a felelősségre vonást.

Több mint egy év telt el, sok minden változott. Victoria felmondott, a magasabb fizetés ígéretének engedve egy feltörekvő cégnél helyezkedett el. Az egyik nap, mikor Robert az irodában dolgozott, üzenet villogott a telefonja kijelzőjén – Találkozzunk – alatta a név és a cím. A férfi egyszerre volt izgatott és ideges.

A torony egy erődítményre hasonlított. A tavasz összes sugarát sikertelenül próbálta magába nyelni az épület. Robert képzeletében az autók lovas szekerekké, a bejáraton kiözönlő üzletemberek harcias várvédő katonákká változtak. A hosszú kocsi faltörő kossá alakult. Minden harcban állt egymással. A tavasz az itt maradt téllel, az érzelem az értelemmel.
Az aktatáskás, öltönyös hadat és a limuzint kikerülve Victoria a várakozó látóterébe került.
Kabátot viselt, de sapkát nem, szabadon engedte hosszú csodálatos szőke haját, a naptár tavaszt mutatott, de a hőmérő higanyszála a leghidegebb évszakot. A szél szívesen játszott a hajával, a férfi megcsodálta ringó mozgását, ahogy haladt felé.

Victoria és Robert eldöntötték, hogy nem hánytorgatják a múltat, a meg nem történtet, ki hibázott és mikor című felesleges, sehová nem vezető játékot mellőzték, moziba mentek. Egy régi horror filmre ültek be a város egyetlen művész mozijába. Szerencsére rajtuk kívül csak egy fiú tartózkodott. Önfeledten végig nevették az egész filmet. A különböző fajtájú szörnyeket mind elnevezték, vicces neveket aggattak a bestiákra. A moziból feltöltődve léptek ki, boldogok voltak, kézen fogva sétáltak, mint egy szerelmespár. Csillagos este volt, vajszínű holdfény kísérte lépteiket.

Egy hídnál megálltak, megcsodálták az alatta hömpölygő folyót, köveket dobáltak a vízbe.
Victoria a híd korlátjának támaszkodott, egy könyvet olvasott, izgalmas írás lehetett benne, mert teljesen elmerült benne. „A liftben csak ketten voltunk Victoria és én. A szerelmem olyan távol állt tőle, amennyire csak a szűk hely engedte. A felvonó lassan emelkedett. A félhomályos csend és a szorongató közelség intim pillanatot biztosított számunkra, hogy szabadon beszélhessünk – Sajnálom, hogy elvesztetted a fogadást – megszólalt, a hangjából csalódást véltem felfedezni – Ez hazugság, az érzelmeim őszinték – meg akartam fogni a kecses kezét, hogy megnyugtassam, de ne nyúlj hozzám felkiáltással elrántotta és kék szikrákat lövellt ki a szeme. A lift megállt, közel hajolt hozzám, az orrunk összeért – Sosem fogsz megkapni engem – suttogta a fülembe, az illata körül fogott, megcsókoltam volna, de nem bírtam mozdulni. Az ajtó kinyílt, a kedves elviharzott. Szőke hajkorona csapott arcon. A lány utat tört a folyosón álló társaság között – Úgy látszik nem sikerült az ágyadba hurcolni – Peter, a közvetlen munkatársam vigyorgott, a többiek a háttérben nevetgéltek – Csak akkor beszélhetsz, ha én megengedem neked - ökölbe szorult a kezem, eljátszottam a gondolattal, hogy laposra verem, de végül is a józan ész győzött.
A korábban elutasított, kikosarazott Peter látott minket, amikor az étteremben randevúztunk, beszélgettünk. Később telebeszélte a lány fejét hazugsággal, mely szerint fogadtunk, hogy az első éjszaka sikerül az ágyamba hurcolni Victoriát.
A egyetlen nő ,akit tiszta szívvel szerettem, teljesen eltávolodott tőlem. Sosem csókolhattam meg az ajkát, érinthettem meg a kezét. Ha legalább tudná, hogy érzek iránta. A magányos napjaim alatt találtam ki Shelbyt. Az egyik novellámból sétált elő a tökéletes női démon, a férfi szívek kínzója, megígérte nekem, hogy összehoz minket. A terv készen állt. Shelby démonian keverte a kártyáit, persze ehhez le kellett fizetnem néhány embert, hogy hitelesítsék a képzeletbeli karakteremet és a történetet” Felnézett a naplóból, hogy tesztelje az írót. A férfi kivette a kezéből a könyvet és gyengéden átkarolta, a hajába túrt, meg akarta csókolni – A válaszom nem – felkiáltással Victoria ellökte magától és elszaladt a közeli parkba. Robert utána futott, de egy pillanatra nem találta sehol. A liget szövetségesként védte a rejtőzködött. A szobrok is hallgattak. Ekkor hirtelen a nő egy magaslatról a férfire ugrott. Robert a levegőben elkapta a nőt és lerakta maga mellé – Shelby tud ilyen szenvedélyesen csókolni? – a megkérdezett nem tudott választ adni, mivel Victoria szájon csókolta a férfit, Robert érezte a forró testét, a lángoló vágytól megszédülve, mind a ketten egyensúlyukat vesztve a földre zuhantak, végig gurultak a földön egymást testét követelve. A fák és a szobrok diszkréten őrizték az őrült titkot. Csókok, ölelések töltötték meg a parkot. Shelby elégedetten mosolygott, miközben egy könnycsepp is végig gördült jéghideg arcán. A küldetése sikeresnek bizonyult, oldalra dobta barna haját, megigazította méregdrága táskáját, majd magára hagyta az összeolvadó párt. Az éjszaka még sosem volt ilyen hosszú és gyönyörű.
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólást csak bejelentkezés után küldhetsz
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Még nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Mai névnapos
Ma 2024. March 29. Friday,
Auguszta napja van.
Holnap Zalán napja lesz.
Ajánló
Poema.hu versek
Versek.eu
Szerelmes versek
Netorian idézetek
Idézetek.eu
Szerelmes idézetek
Szerelmes SMS-ek
Bölcs gondolatok
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Szollosi David
22/03/2024 01:16
Március 10 óta nem küldtek be verset???
Wino
18/03/2024 01:35
Jó pihenést mindenkinek!
vali75
09/03/2024 12:28
Szép napot kívanok! smiley
vali75
07/03/2024 06:24
Jó reggelt kívánok! smiley
rapista
05/03/2024 00:47
Jó éjt!
vali75
04/03/2024 06:02
Jó reggelt kívánok! smiley
vali75
01/03/2024 15:08
Szép napot kívánok! smiley
2xistvn
21/02/2024 10:06
csodás napot "Napkorong"smiley
vali75
18/02/2024 07:56
Szép napot kívánok! smiley
Szollosi David
16/02/2024 18:18
4x Szép napot! Feb 12-től máig... smiley
vali75
12/02/2024 15:21
Szép napot kívánok! smiley
vali75
11/02/2024 21:45
Jó éjszakát kívánok! smiley
2xistvn
11/02/2024 09:37
Köszöntelek "Napkorong" Szép napot!
vali75
11/02/2024 07:43
Jó reggelt Napkorong! smiley
vali75
10/02/2024 15:47
Szép napot kívánok! smiley
Minden jog fenntartva napkorong.hu 2007-2009.
Powered by PHP-Fusion © 2003-2006 - Aztec Theme by: PHP-Fusion Themes