Napkorong
Versek fõoldal · Prózák fõoldal · Gyakori kérdések · Szerzõk és verseik · Szerzõk és prózáikApril 25 2024 01:07:02
Navigáció
Versek fõoldal
Prózák fõoldal


Gyakori kérdések
Szerzõk és verseik
Szerzõk és prózáik
Impresszum
Alapszabály
Szerzõdés
Online felhasználók
Vendég: 5
Nincs Online tag

Regisztráltak: 2,202
Tagjainkról-tagjainktól
- Weboldalak
- Pályázatokon elért eredmények
- Saját kötetek
- Megjelenések antológiákban
- Tagjainkról mindenféle
Az ûrrégészek
Mióta akarja legyõzni az ember az idõt?
Miért hiszi, az idõ egyenlõ a távolsággal?
Mi értelme van a fantáziának az irodalomban?





Hol van már a fény sebességére vágyás! Az anyag kézelfoghatásával épült házak tömege, a forma szépsége, az állandósága a változásban!
Marad az erõtér, a virtuális berendezésével. Az ember hatásfoka kilencvennyolc százalékos. Mit tesz ez lehetõvé? Az élet újraindulását.
Mit kell még addig tenni? A be fogott energia felhasználásának hatásfokát közelíteni a teljességhez, hogy újra teste legyen a léleknek.
Ezen dolgozik ez a kis csoport. Információkat elemeznek. Kézzelfogható közelségben láthatóvá válik a múlt, a jövõ, az õsrobbanástól kezdve. Nézik térbeli elrendezésében a kapottakat, tudásuk speciális szögében.
- Az információkbólr30; elméletem szerint, a rendszerek egymáshoz viszonyított tágulása felgyorsult. A halmazok belsejében - a gravitációnak köszönhetõen, - viszont a bennlévõk közelednek egymáshoz. r11; mondta maga elé a kezében pontvénnyel vizsgálódó.
A többiek kérdõn néztek reá a kíváncsiság értelmével. Aztán együtt a felfedezni valót, hogy kereshessék benne a megoldást. Egymás után vitte beljebb õket az ismeretlenség vágya. Félelem lassúságával követve tekintetüket; háthar30;
- Nem hittem volna, hogy a sötét anyag ekkora területet tölt ber30; - lassultak szavai a csodálkozástól az egyszerû formát öltöttnek r11; a fekete lyukakr30; a gravitációs tér mozgásban tartja õketr30;
A színes formák alakulásának látványa gyermekké tette õket. Csak arra vigyáztak, együtt maradjanak, és rögzítsék a látottakat a késõbbi elemzéshez. Az idõ most feledhetõvé halványodott.
- Mintha a Teremtés könyvének látványa lenner30; borsózik a hátam - buggyan ki a nõ ajkain
- Vajon a tér-dimenziók gravitációi milyen torzulást tettek lehetõvér30; - mondja maga elé az eddig csak bámészkodó.
- Miért nem tudod elfogadni, hogy amit látsz, az a valóságr30;- hajítja a kételkedõ felé a nõ.
- A kérdés csak az, minek a valóságar30; - suttogja a bámészkodó.
A felfedezés örömével kutatnak tovább az információjukban. Az eddig törvényként elfogadottak sorra dõlnek meg. Más látni, érezni, mint elképzelni, s abból következtetéseket állítani. Egyszerre gondolva reá; közel kerültek a Teremtõhöz. A Biblia kezdett dimenziókba szagosodni.
- Akkor a lélek testi léte lázadások ismétlõdõ zsákutcája! r11; mormolódott a nõ ajkai között.
- Ha szembe jön a Teremtõd, mit mondasz néki? - mutatott pontfényével a nõ felé.
- Na látod! Ez egy jó kérdés! r11; nézett maga elé, melleire bökve.
Némán vizsgálódtak tovább, a reájuk omló látványt rendezgetve értelmük szerint. Olyanok voltak, mint kicsinyke gyermekr30; csak évezredes tudással. Gyönyörködtek a galaxisok milyenségében. A halmazrendszerek gravitációinak képeiben. Az anyag tömeggé válásában. Az anyag és antianyag eddig elképzelhetetlen formaalkotásában. A fény, az idõ alkotta látványban. A szabad és kötött energiák harmóniájában. A gravitáció r11; mint alkotó r11; eddig láthatatlan sokszínûségében.
rAz erõtér és virtualitásának energia szintje a még elfogadható alá csökkent. Kérem az energiaszint minimálisra mérséklését. Tizenöt másodperc áll rendelkezésre. Tizennégy. Tizenháromr30;r1;
Menekülés, rögzítés. A folyamat beindult.
rVárható helyreállítási idõ nem látható. Hiba az energia elosztóban. Oka ismeretlen elszívó hatás. Kijavítása folyamatban. A lélek formátlanságában fenntartható. Elnézést kérek. Dolgozom.r1;

rAz energiaszint helyreállt. Az elszívóhatás kiküszöbölve. Az erõtér virtualitása tizenöt másodperc múlva helyre áll. Tizennégy, tizenháromr30;
Lassan formát ölt minden apró részlet. Mozgalmassá válik újra a megjelenítésre szánt információ. A lélek is testben érzékeli mindezt. Körbejárják a térbeli mozgóképet. Gyermeki kíváncsisággal gyönyörködnek a látványban. A galaxisok formájában, a halmazok sokszínû rendszerében, hogy az antianyag, és látható arányában mire képes a gravitáció. A fekete lyukak, és a féregjáratok szakszerûségében. És hogy mindez úgy, két elem találkozott, s feladva magukat, egy új jött létrer30; Micsoda energiákat rendez akár tömeggé is
...milyen sokszínûséget hozva létrer30; rendszereket alkotvar30; az embernek meg maradt a saját kínjar30;
- Ha vége a gyönyörködésnek, javaslom, nézzük át a Tejútrendszert, mert közeleg az eddig elhanyagolt dimenziók átjárhatóságának ideje.
A fénypontjával váltott az információk tengerében. Feltárult a szerkezete, a csillaghalmazok, valamint a csillagközi anyag. A körülötte lévõ különleges galaxisok, a galaxishalmazok, az aktív galaxismagok, a központi fekete lyukak. Figyelemmel osztályozták, majd rendszerezték elemzésüket az összevetésre készülve. Céljuk egyszerû volt. Kiválasztani azt a bolygót, ami a lélek testének hordozója lehet. Kiküszöbölve mindazt, ami a szegény Földdel történt. A példa adott volt. Az egymásra épülõ fauna biztosítsa az élet újra teremtését, a mindenkori környezethez formálva, egyben zárja le az egyensúly felbomlásának lehetõségét, valamint, testi létükkel ne szennyezzék be a többi dimenziót. Amit nem tudtak figyelembe venni, az anyag és a gravitáció viszonyulása egymáshoz, valamint mozgásuk a Térben.
- Engem zavar ez az elszívó hatás. Kikezdte az energiánkat. Ami eddig sérthetetlennek tûnt. Mintha egy nagyobb erõ érvényesíteni kezdené akaratát.
A többiek figyelme követte a nõ hangját. Aztán testének szépsége teljesedett ki rajtuk.
- Lehet az is, hogy a dimenziók közelgõ átjárhatósága teszi mindezt.
A férfiak bólintottak. És tovább játszottak a gondolattal; õk meg a nõ!
- Szerintetek milyen hatása lehetr30; - folyt szét a borostás arcúak között.
A nõ továbbvitte gondolatát.
- Ha az ismeretlen dimenziók közelsége energiatobzódást hoz létre, hogyan hat az itt lévõre, s az ittlévõ milyen változást hoz létre az idejövõben. Hogyan hat a gravitációk sokasága egymásra, s benne az anyagra. Idõben lehet-e mérni. S ha lehet, milyen egységben ismétlõdik. Milyen hatással van az életre, és az élet feltételeire. A kölcsönhatásra gondolni sem merek.
- Most jön az, hogy a Glória valójában egy olyan eszköz volt, ami védte az eljövõt, de az itteniek nem tudták feldolgozni. Azelõtt meg kísérleteztek a majommal.
Zavarta meg a nõ gondolatait a bámészkodó. Csendjükben csak remélni merték, hogy nem így van. De mint lehetõség, ott lebegett közöttük. Egyszerûbb volt a Teremtõ elmélet, amit a Biblia szûkszavúan õrzött meg. Kezdett bizonyossá válni, a párhuzamosok nem találkozhatnak, bármilyen kicsi is legyen köztük a távolság. Az átjárhatóság viszont nem zárható ki. És ott van az idõ, meg az idõtlenség, ami még zavaró. Amikor az ember rájött, van tõle tökéletesebb, vágyott megkeresni azt. És mivel testét nem tudta cipelnir30; Mikor is volt ez? És minek is jöttek? Csak azt tudták, mire vágynak. Keresték a helyet, félve az ismerttõl.
rAz erõtér és virtualitásának energia szintje a még elfogadható alá esett. Kérem az energiaszint minimálisra csökkentését. Tizenöt másodperc áll rendelkezésre. Tizennégy. Tizenháromr30;r1; rVárható helyreállítási idõ nem látható. Hiba az energia elosztóban. Oka ismeretlen elszívó hatás. Kijavítása folyamatban. A lélek formátlanságában fenntartható. Elnézést kérek. Dolgozom.r1;


Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólást csak bejelentkezés után küldhetsz
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 50% [1 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 50% [1 szavazat]
Jó 0% [Nincs értékelve]
Átlagos Átlagos 0% [Nincs értékelve]
Gyenge Gyenge 0% [Nincs értékelve]
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Még nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Mai névnapos
Ma 2024. April 25. Thursday,
Márk napja van.
Holnap Ervin napja lesz.
Ajánló
Poema.hu versek
Versek.eu
Szerelmes versek
Netorian idézetek
Idézetek.eu
Szerelmes idézetek
Szerelmes SMS-ek
Bölcs gondolatok
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

vali75
24/04/2024 08:23
Szép napot kívánok! smiley
vali75
23/04/2024 18:20
Szép napot kívánok! smiley
Murak Tibor
22/04/2024 20:42
Szervusztok Szerzőtársak! smiley
vali75
22/04/2024 19:32
Szép estét kívánok! smiley
hzsike
22/04/2024 18:05
Szépséges délutánt mindenkinek! smiley
vali75
21/04/2024 23:18
Jó éjszakát kívánok!
rapista
21/04/2024 19:18
Jó éjt! Holnap jövök!
vali75
21/04/2024 19:14
Szia István! Örömmel làtlak újra az oldalon. Remélem jól vagytok. smiley
vali75
21/04/2024 19:09
Szia Tibor! Írok pü-t.
rapista
21/04/2024 19:08
Visszaállt! Valika! Köszönöm szépen! üdv
rapista
21/04/2024 19:07
Hová lettek a bejegyzéseim?
rapista
21/04/2024 19:04
Valika! Zszs nevet a prózánál nem tudom kiütni a novellám előtt! Valaki betagadt! Köszönöm szépen!
rapista
21/04/2024 18:43
Most küldök egyet! üdv
rapista
21/04/2024 18:37
Jó napot, lányok, fiúk!
Murak Tibor
19/04/2024 19:01
Jó helyen járok, ha itt vagyok? A Napkorong volt az első internetes portál, ahova beküldtem a verseimet, de akkor még itt nyüzsgés volt. Mi történt, mi ez a nagy csend?
Minden jog fenntartva napkorong.hu 2007-2009.
Powered by PHP-Fusion © 2003-2006 - Aztec Theme by: PHP-Fusion Themes