A sajtbiznisz
Írta: Go-ti-ho Dátum: December 11 2012 05:10:59
H
Legyen a sajt ementáli,
trappista vagy márvány
(utóbbiban az a jó, ha
penészes a zárvány),
Teljes hír

Legyen a sajt ementáli,
trappista vagy márvány
(utóbbiban az a jó, ha
penészes a zárvány),
legyen füstölt vagy parmezán,
parenyica, roquefort
- ha megeszed, nem lesz bajod,
akkor se, ha sok volt -,
ha egy sajton lyukat találsz,
nem kell ám folt arra!
Engem a lyuk nem annyira,
de a folt zavarna.
Nincs saller a sajtüzemben,
nem selejt a defekt,
ha sok lyuk van a sajtokon,
az a legjobb befekt
-(etés),
hiszen ezek a sajtgyárak
- eladják a lyukat!
Levegőért is pénzt kérnek...
...Az édesanyjukat!...