Napkorong
Versek fõoldal · Prózák fõoldal · Gyakori kérdések · Szerzõk és verseik · Szerzõk és prózáikApril 27 2024 06:36:29
Navigáció
Versek fõoldal
Prózák fõoldal


Gyakori kérdések
Szerzõk és verseik
Szerzõk és prózáik
Impresszum
Alapszabály
Szerzõdés
Online felhasználók
Vendég: 7
Nincs Online tag

Regisztráltak: 2,202
Tagjainkról-tagjainktól
- Weboldalak
- Pályázatokon elért eredmények
- Saját kötetek
- Megjelenések antológiákban
- Tagjainkról mindenféle
lenabelicosa: A szerelem mindent legyőz?
M


Egy mai Rómeó és Júlia történet

A szerelem mindent legyőz?







Jane kemény beszélgetést folytatott az apjával, hogy még egy hónapot Ibiza szigetén maradhasson. A 19 éves szőke lány, örömében ugrálva ment le az apartman lépcsőjén, és a recepción jelezte, hogy még egy hónapig marad. Barátnői ma este mind visszamennek Angliába, de ő még nem. Csodálatos egy hónap lesz. – gondolta.

Egyszerű egy éjszakás kalandnak ígérkezett, amikor Jane leszólította a magas afrikai férfit a tengerparton. Úgy gondolta ő is, hogy nem mehet addig haza, ameddig ki nem próbálja a szexet egy hatalmas afrikai fekete férfival.

Nigel, de mindenki csak fekete Rómeónak hívta, a szigeten töltötte a nyarakat már negyedik éve, és sok szigetországbeli nő kívánságát is teljesítette közben. Ő is csak egy egyszeri alkalomra gondolt, amikor a csinos kis fruskával eltűntek a móló melletti sötét tengerparti részen. Azóta eltelt három hét, és ő nem keresett egy árva eurót sem, mert minden idejét Jane-nel töltötte.

- Szia, Drágám! – csivitelte Jane telefonján. – Képzeld, apám beleegyezett, hogy még egy hónapot maradhatok, így csak augusztus végén megyek vissza Angliába.
- Ez remek hír, nagyon örülök neki. S akkor összeköltözünk arra az egy hónapra? –kérdezte Rómeó.
- Igen. Most beszéltem a recepcióssal, apám utal ma pénzt, s rendezem a szállást.
- Ennek örülök. – gondolatban pedig búcsút mondott a nyári bevételének, hiszen nem állhat más nők rendelkezésére, ha a szerelmével van. Micsoda ellentmondás!
- Figyelj, a csajok este repülnek el, én pedig egy kisebb apartmanba költözöm át. Kilenckor találkozunk a bárban, és bejelentkezel te is a 105-ös lakásba. Addig készülj össze, én addig a lányokkal leszek. Addig is puszillak.
- Én is. Szia.

Jane gyorsan összerámolta a holmiját, majd kiment a szalonba, ahol már glédában álltak a barátnői bőröndjei, és a sok szemét, amit hátrahagytak. Gondolatai a negró szerelmén jártak, majd azon, hogy mit fog mondani a szüleinek, ha hazamegy. A barátnői először nagy sikernek könyvelték el a kalandját, aztán rossz szemmel kezdték nézni. Susan aggódik érte, Johanna irigykedik, Anne pedig szinte ellenségesen viselkedik vele. Nem értik meg, hogy valóban beleszeretett ebbe a srácba, s hiába tudja, hogy ez a férfi a teste árulásából él, az sem számít. Nagyon is megérti, hiszen tavaly nyáron ő is egy hónapig dolgozott egy szex shopban a szigeten, amit nagyon is élvezett. Ám amit most megtapasztalt, az nemcsak azért édes, mert tiltott gyümölcs, hanem mert olyan érzéseket élt meg, amiről eddig fogalma sem volt.

Nigel boldog mosollyal indult a Suma üzletbe, ahol megvette a legolcsóbb virslit és egy bagettet, ez lesz az ebédje. Igaz, hogy Jane el fogja tartani az elkövetkező időben, de mégis kellemetlen, hogy nem ő az, aki mindent megad neki. Két különböző világból érkeztek. Jane egy jó módú család gyereke, akiknek nem okoz gondot, hogy két hónapra elküldjék a lányukat erre a drága szigetre. Ő pedig egy nincstelen, akinek ugyan jó teste van, de ezen kívül nincs semmi egyebe. S most kútba esett a kereseti forrás lehetősége is, hiszen nem tud pénzt gyűjteni. A barátai, akik esténként árulják az anyagot, csábították már ebbe az üzletbe, de az nem az ő világa. Ő nem visz senkit sem a kábítószer világába, senkit sem ront meg. Legfeljebb csak saját magát. Amikor Jane-re gondol, már forr is a vére. Sok nővel volt már, de senkivel sem érezte azt, amit vele. Már érzi is, ahogyan borzongás suhan át a gerincén. Jobb lesz, ha hazamegy és lezuhanyozik, vagy pedig beleveti magát a tenger hűsítő habjai közé, hogy lehiggadjon. S még itt van a bőrük színe is. Ő fekete, mint az éjszaka, a lány pedig fehér, mint a hó. A holdvilágnál testük izgató mozdulatai fény-árnyék táncot járnak a fehér lepedőn, vagy a kihalt tengerparton, vagy az úszómedencében. Kéjes nyögéseiket a csillagos égbolt visszhangozza, beteljesedést remélve. Bízva abban, hogy le fogják győzni a köztük lévő szakadékokat, akadályokat, és szerelmük boldogan teljesedhet be.

Vajon sikerül? A szerelem valóban mindent legyőzhet? Ki, mit ad fel azért, hogy ez a kapcsolat folytatódhasson? Milyen jövőjük lehet? Mennyi, mennyi kérdés, és megoldandó feladat. Az élet majd biztosan megadja a választ, hogy egy hónap után szétválnak útjaik, vagy keresik a lehetőséget, hogy együtt folytassák.
(2010-08-12)
Hozzászólások
rapista - August 12 2010 22:39:27
érdekes világ!
Torma Zsuzsanna - August 13 2010 08:54:08
Kedves Lena!

Én nem csodálkoznék azon, hogy ha a férfi és a nő együtt folytatnák életüket. Én már sok hasonlóról hallottam, ismerősi körből is. Nagyon sok fehér bőrű hölgy kimondottan odavan a feketékért, a fekete bőrű férfiak pedig a fehérbőrű nőkért.
Ha igazán tudják egymást szeretni, akkor hosszú távra is tervezhetnek.
Azért jó lenne tudni, hogy ebben az esetben mi lesz a folytatás, de, lehet, hogy ezt Te sem tudod nyomonkövetni.

Üdv.: Torma Zsuzsanna
smileysmileysmiley
lenabelicosa - August 13 2010 11:00:48
Kedves István, Viktória, Zsuzsanna, köszönöm, hogy olvastatok. Nem valós történet, csak összeraktam, amiket láttam. A fekete fiúk valóban árulják magukat, s látom a boltban, hogy mennyire nincs pénzük néha, még a szezon elején, centekkel fizetnek, még egy eurójuk sincs kajára. S látom az angol bigéket is, nagyon találó a mondás "sápadt bal****ok". Most is beállnak a szex shopokba, vagy félmeztelenül hívogatják be a vendégeket a különböző szórakozóhelyekre. S nem egy párt láttam már apartmanba vonulni szeretkezés céljával, s azt is láttam, amikor az angol csajok kikezdtek a fekete férfiakkal. Náluk talán ez kellhet a megfelelő image-hez. Nem gondolkodtam még a folytatáson, ám úgy gondolom, hogy minden rajtuk múlik. Magamról tudom, hogy mennyi mindenre képes voltam egy férfiért, a szerelemért, de megérte, mert nem vagyok már egyedül...
Köszönöm, hogy itt jártatok és a verset is olvastátok.

Szeretettel. Léna
lenabelicosa - August 13 2010 11:04:28
Kedves Vali, egyszerre írtunk. Köszönöm, hogy te is olvastál. Igen, ez is megvalósulhat. Azonban az angolok sok mindenre képesek. Nem egyet ismerek itt a szigeten, aki 40 évvel ezelőtt jött ide szórakozni, felcsinálták, és többé nem ment haza...
Nekem ez egy más világ, mint amilyenben eddig élte, megfigyelem az embereket, s remélem, hogy tudom majd hasznosítani az írásaimnál ezeket a tapasztalatokat is.
Örülök, hogy itt jártál.

Szeretettel. Léna
Hozzászólás küldése
Hozzászólást csak bejelentkezés után küldhetsz
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Még nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Mai névnapos
Ma 2024. April 27. Saturday,
Zita, Mariann napja van.
Holnap Valéria napja lesz.
Ajánló
Poema.hu versek
Versek.eu
Szerelmes versek
Netorian idézetek
Idézetek.eu
Szerelmes idézetek
Szerelmes SMS-ek
Bölcs gondolatok
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

vali75
24/04/2024 08:23
Szép napot kívánok! smiley
vali75
23/04/2024 18:20
Szép napot kívánok! smiley
Murak Tibor
22/04/2024 20:42
Szervusztok Szerzőtársak! smiley
vali75
22/04/2024 19:32
Szép estét kívánok! smiley
hzsike
22/04/2024 18:05
Szépséges délutánt mindenkinek! smiley
vali75
21/04/2024 23:18
Jó éjszakát kívánok!
rapista
21/04/2024 19:18
Jó éjt! Holnap jövök!
vali75
21/04/2024 19:14
Szia István! Örömmel làtlak újra az oldalon. Remélem jól vagytok. smiley
vali75
21/04/2024 19:09
Szia Tibor! Írok pü-t.
rapista
21/04/2024 19:08
Visszaállt! Valika! Köszönöm szépen! üdv
rapista
21/04/2024 19:07
Hová lettek a bejegyzéseim?
rapista
21/04/2024 19:04
Valika! Zszs nevet a prózánál nem tudom kiütni a novellám előtt! Valaki betagadt! Köszönöm szépen!
rapista
21/04/2024 18:43
Most küldök egyet! üdv
rapista
21/04/2024 18:37
Jó napot, lányok, fiúk!
Murak Tibor
19/04/2024 19:01
Jó helyen járok, ha itt vagyok? A Napkorong volt az első internetes portál, ahova beküldtem a verseimet, de akkor még itt nyüzsgés volt. Mi történt, mi ez a nagy csend?
Minden jog fenntartva napkorong.hu 2007-2009.
Powered by PHP-Fusion © 2003-2006 - Aztec Theme by: PHP-Fusion Themes