Napkorong
Versek fõoldal · Prózák fõoldal · Gyakori kérdések · Szerzõk és verseik · Szerzõk és prózáikáprilis 20 2021 22:46:47
Navigáció
Versek fõoldal
Prózák fõoldal


Gyakori kérdések
Szerzõk és verseik
Szerzõk és prózáik
Kapcsolat
Alapszabály
Szerzõdés
Online felhasználók
Vendég: 5
Nincs Online tag

Regisztráltak: 2,202
Nem aktiváltak: 0
Tagjainkról-tagjainktól
- Weboldalak
- Saját fotóalbumok
- Pályázatokon elért eredmények
- Saját kötetek
- Megjelenések antológiákban
- Tagjainkról mindenféle
Fórumtémák
Legújabb témák
Asszociáció.
Anagramma
Szerelem
Két rímelõ játéka
Minden ami jó... :)
Legnépszerűbb témák
Asszociáció. [10202]
Szótaglánc. [8524]
Földrajzi-né -l... [7724]
MÜFORDÍTÁS [4923]
Szerelem [3573]
Napkorong pályázat nyertesei.
Drogmentes életért
Hurrá nyaralunk!
Küldetésem van
1848-as szabadságharc
Pályázatok
Nem fizetõs pályázatok
Pályázatfigyelõ
Pályázatok
Online rádió
Lépésrádió online
Lépésrádió - Egy lépéssel közelebb hozzád
PageRank mérõ
Google PageRank
Önmagam
MM

Ki vagyok én!?

1986 május 17-én születtem, Budapesten. Édesanyám építészmérnök, és édesapám, vegyészmérnök fiaként. Van egy ikertestvérem, András, akire egyáltalán nem hasonlítok, különpetéjűek vagyunk.

Gyermekkorom átlagos volt, megtanultam írni, olvasni, számolni az iskolában. Viszont sokat piszkáltak, mert betűrtem a pólóm. Általános iskolában jól tanultam, Középiskolában közepes jegyeket szereztem, majd 2/3-os átlaggal megszereztem, a Környezetvédelmi technikus (OKJ) végzettséget. 2005-ben leérettségiztem. Iskolába járás alatt fogalmazódott meg bennem, hogy mélyen római katolikus vallásosságom ellenére nem papnak készülök. Szeretnék ugyanis egy megértő, kedves lány által szeretve lenni, vele kapcsolatba kerülni, és remélhetőleg a sírig együtt lenni. A hölgy megtalálása azonban mai, változó világunkban nagon nehézkes. Abban a világban, ahol, az alapvető erkölcsi eszméket, céltudatosságot, és a tisztaszívűséget már nem értékelik. Azon a Földön, ahol már csak keveseknek számít a béke, az egyszerűség, és a z őszinteség. Mégis van remény. Nap mint nap, amikor hosszú utamat járom, hogy állást találjak, mindig rámmosolyog egy szépséges lány, vagy elmegy mellettem a dolgára.

Munkát kell találnom. A pénz a megélhetés, étkezés, otthonfentartás, leendő családfenntartás miatt elengedhetetlen. A becsületes munkával pedig igenis hosszú idő alatt, el lehet érni azt a célt, hogy családom legyen.

Addig viszont hosszú az út. Eladó, pénztáros, és számítógépes végzettséget is szereztem, tanfoylamok által, a környezetvédelmi mellé. Mégis nehéz a feladat. A munkáltatóknak azonban támogatniuk kéne a kisgyermekes anyákat, nem azt nézni, hogy ez majd a gyerek miatt sokat fog hiányozni, illetve a pályakezdőket nagyobb arányban felvenni, mert ma már szinte egy éves munkatapasztalat alatt szóba se állnak senkivel szinte.

Azt kell nézni, hogy az illető hölgy keble alatt hordozza a jövő nemzedék ivadékát, ivadékait....

Nos ki is vagyok én? Egy rendes, kedves, jólelkű fiú, aki hatalmasat küzd a munkahelyi elhelyezkedésért, és azért, hogy egy kedves lányra leljen.

Aki szeret verset írni, cserkészkedik, jár hittanra, táncolni, és élvezi az életet.

Bármilyen kegyetlen a sors, én mindennap úgy élek, hogy ez volt az utolsó, és mindent megtettem a sikerért, a szerelmemért, és szeretett Hazámért, abban élő embertársaimért.

Életrajzát írta: Debreczeni Zsolt /Zsolesz25/
Hozzászólások
gyongyszem555 - november 15 2012 18:13:34
Kedves Zsolesz!
Ezek csodálatos szavak, de csak szavak! Lehet, hogy most meg fogsz rám sértődni, hogyha megírom a véleményemet az életfelfogásoddal kapcsolatosan. Ne tedd, mert ha végül is elgondolkodom majd első felindulásod után azon amit írtam, rájössz (vagy nem, nem tudom), hogy igazam van.
Olvastam eddigi verseidet, prózáidat, melyet itt a Napkorongon publikáltál. Miről is szólnak egyébként úgy 7o %-ban? A táncról, a szórakozásról, a bulizásról, meg arról, hogy nincs egy olyan lány, aki megérdemelne Téged. Ezt vetítetted eddig - legalábbis én így éreztem, de vajon elgondolkodtál azon, hogy nem csak táncról, szórakozásról szól az élet?
Kedves Zsolesz!
Elhiszem, hogy nehéz elhelyezkedni, hogy nincs munkád, de akkor viszont miből van pénzed eljárni szórakozni, táncolni?
Kedves Zsolesz!
Írod, hogy "kegyetlen a sors, én mindennap úgy élek, hogy ez volt az utolsó és mindent megtettem a sikerért, a szerelmemért és szeretett Hazámért, abban élő embertársaimért."
Már ne haragudj, de ezt elmondhatja egy sokat megélt, idős ember, aki tényleg a szó szoros értelmében cselekedett. Tőled ezek a "hazafias " szavak nem helytállóak és kissé hamisak.
A fiam, amikor ennyi idős volt, mint most Te, volt két gyermeke akikről gondoskodnia kellett, nem ért rá elmélkedni az élet nagy dolgairól, főleg nem úgy ahogy azt te teszed
gyongyszem555 - november 15 2012 18:18:13
Én úgy gondolom, hogy "elég idős vagy ahhoz", hogy család alapításra is gondolj, vagy ha nem akarsz, a Te döntésed, de nem tudod korrekten megítélni a helyzetet, nekem az a véleményem.
Szeretettel olvastalak: Évi.smileysmileysmiley
Zsolesz25 - november 15 2012 19:03:00
Kedves Évi! Komolyan elgondolkodtató a véleményed! Jó,most nincs konkrét keresetem, de a szüleim még támogatnak, van annyi tartalékom, hogy a kikapcsolódásra is tegyek félre!
Igen nem áll mögöttem az egész élet, így ez a megállapítás, hogy igyekszem mindennap úgy élni, hogy ez az utolsó legyen, inkább abban merül ki, hogy keresem a jót, meg a szépet,amit tehetek.

Nehéz kérdés ez az egész, önmagamnak is nagy dilemma, hogy hogyan lehetnék sikeresebb, ügyesebb az Élet minden terén.

Verseim 70%a a szerelemről ilyen érzésekről szólnak, mert ez a fő irányvonal. Válthatok, szoktam másról is írni: Híd a város felett, stb. Jó gondolat, hogy más témákat is helyezzek előtérbe.

Jó gondolatokat soztottál meg velem, egyáltalán nem sértődtem meg.

Köszönöm: Zsoleszsmiley
Zsolesz25 - november 15 2012 19:06:31
Túlságosan akarom az egészet, ezt a lány dolgot, és ez akkor is látszik rajtam, amikor nem kérek el fészbukot, telszámot, magából a viselkedésből is!!!! Súlyos gáz, ha ez így marad, mert riasztó, ha egy lány látja rajtam az akarást, márismegijed, hogy mit csinálok én majd vele, ha kapcsolatba kerülne velem. Inkább elkerül.
Nyugalom, kikapcsolom a témát.... Zsolesz
gyongyszem555 - november 15 2012 19:32:38
Kedves Zsolti!
Nagyon-nagyon örülök annak, hogy nem sértődtél meg, meg mondom őszintén rettenetesen csalódtam volna benned, ha kommentem miatt megsértődsz!
Én úgy gondolom, hogy Te egy nagyon értékes ember vagy, örülhetsz annak, hogy szeretett szüleid tudnak téged segíteni, tudom, hogy nagyon nehéz a mai fiatalok élete, nehéz elhelyezkedni, de meg kell próbálni, ha saját családot akarsz alapítani. Az, hogy még nem találtad meg a megfelelő lányt, akiért MINDENRE képes lennél, az egy dolog. De ne akard Őt görcsösen, mert annak semmi értelme. Az tényleg gáz, ha látja rajtad a mindent elsöprő akarást. Nem szabad. Vegyél vissza kicsit a "lendületből", vonulsz egy kicsit háttérbe és gondolkodj! Én úgy gondolom, hogy intelligens fiú vagy, már pedig az intelligensek privilégiuma az ésszerű, józan gondolkodás.
Szeretettel: Évi.smiley
Zsolesz25 - november 15 2012 19:57:30
Kedves Évi! Örülök, hogy ennyire értékes, komoly emberek vesznek körül itt a Korongon, mint amilyen te is vagy.
Kezdem megtalálni, hogyan kell lazának lenni a táncban, az elmúlt hetekben ez sikerült, amikor is szinte csak a tánc érdekelt, a szabadság, és az, hogy felszabadultam a hétköznapi stressz alól. Erre is nagyon jó ez a mozgás, és ha abbahagynám, félek, hogy idővel elfelejteném.
Igazad van, szükség van a visszavonulásra, nyugalomra, de stressz oldó táncnak mindig helye lesz az életemben.
Jó lesz minden, békesség van köztünk... Zsolesz
Torma Zsuzsanna - november 16 2012 08:51:47
Kedves Zsolesz!

Ör4ülök,hogy eddigi életed folyásáról, a születésedtől fogva sok mindent elmondtál Magadról.
Én tudom, hogy nem könnyű a mai fiatal generációnak az elhelyezkedés, mert valóban igaz, hogy gyakorlott munkavállalókat keresnek, de azt is meg kell érteni a munkaadóknak, hogy hol szerezzen gyakorlatot a fiatal érettségizett, szakmát szerzett, vagy egyetemet végzett emberke, ha nem veszik fel sehova sem? Nem Te vagy az egyetlen, aki nem tud egy rendes, jól fizető állást szerezni, hogy aztán gondolhasson a házasságra és majdan a családalapításra.
Azt azért nagyon tudom értékelni, hogy amire vágysz, és amit szeretnél, az mind hasznos dolog lenne Neked, családod és a hazád számára is. De még sok mindennek előtte vagy!
Sajnos, sok óvodában, iskolában a kisgyermekeket megkérdezve, hogy mik szeretnének lenni, azt a választ kapják a kérdezők, hogy "segélyesek". Nemrég olvastam erről cikket a megyei napilapban.
Az a gyermek, aki a szüleitől jó példát lát és útmutatást kap, az előbb-utóbb beváltja a hozzá fűzött reményeket, (még ha egy kis kitérővel és késéssel is), én ezt saját magam is tapasztaltam.
Ha szereted a táncot, én is azt mondom, hogy ne hagyd abba, lehet, hogy éppen ezen a téren találod meg leendő párodat is!
Évike hozzászólásában írtakkal én is messzemenőkig egyetértek, görcsösen semmit sem szabad akarni, mert sokszor a dolog a visszájára sül el.

Szeretettel: Zsuzsa
smileysmileysmileysmileysmiley
Zsolesz25 - november 16 2012 10:41:01
Kedves Zsuzsa! köszönöm, bőszavú értékelésed. Zsolesz
Hozzászólás küldése
Hozzászólást csak bejelentkezés után küldhetsz
Pontos idő
Mai névnapos
Ma 2021. április 20. kedd,
Konrád, Tivadar napja van.
Holnap Konrád napja lesz.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Helen Bereg
20/04/2021 19:03
Szép estét Napkorong! smiley

KiberFeri
20/04/2021 15:21
Szép napot mindenkinek...

Helen Bereg
20/04/2021 13:34
Szép napot Mindenkinek! smiley

mamuszka
19/04/2021 20:40
Szép estét mindenkinek. Jó egészséget, kíméljen meg benneteket magától a vírus.

vali75
19/04/2021 19:26
Szép estét mindenkinek! smiley

Helen Bereg
19/04/2021 18:44
Szép estét Koronglakók! smiley

Manon
19/04/2021 12:48
Legyen szép napja mindenkinek!

KiberFeri
19/04/2021 09:22
Csak úgy finomkodva esik, de ettől még legyen mindenkinek jó napja!

Wino
18/04/2021 17:55
Kellemes vasárnapot mindenkinek!

Helen Bereg
18/04/2021 17:54
Szép estét Napkorong! smiley

KiberFeri
18/04/2021 09:18
Jó vasárnapot kívánok minden kedves lakótársnak és olvasónknak is!

Helen Bereg
17/04/2021 18:00
Szép estét Mindenkinek! smiley

Helen Bereg
17/04/2021 18:00
Szép estét Mindenkinek! smiley

Helen Bereg
17/04/2021 18:00
Szép estét Mindenkinek! smiley

Helen Bereg
17/04/2021 12:39
Szép vasárnapot Koronglakók! smiley

Archívum
Minden jog fenntartva napkorong.hu 2007-2009.
Powered by PHP-Fusion © 2003-2006 - Aztec Theme by: PHP-Fusion Themes