Napkorong
Versek fõoldal · Prózák fõoldal · Gyakori kérdések · Szerzõk és verseik · Szerzõk és prózáikFebruár 24 2020 21:37:54
Navigáció
Versek fõoldal
Prózák fõoldal


Gyakori kérdések
Szerzõk és verseik
Szerzõk és prózáik
Kapcsolat
Alapszabály
Szerzõdés
Online felhasználók
Vendég: 5
Nincs Online tag

Regisztráltak: 2,197
Nem aktiváltak: 0
Tagjainkról-tagjainktól
- Weboldalak
- Saját fotóalbumok
- Pályázatokon elért eredmények
- Saját kötetek
- Megjelenések antológiákban
- Tagjainkról mindenféle
Fórumtémák
Legújabb témák
Szerelem
Asszociáció.
Anagramma
Két rímelõ játéka
Minden ami jó... :)
Legnépszerűbb témák
Asszociáció. [10199]
Szótaglánc. [8524]
Földrajzi-né -l... [7724]
MÜFORDÍTÁS [4923]
Szerelem [3566]
Napkorong pályázat nyertesei.
Drogmentes életért
Hurrá nyaralunk!
Küldetésem van
1848-as szabadságharc
Pályázatok
Nem fizetõs pályázatok
Pályázatfigyelõ
Pályázatok
Online rádió
Lépésrádió online
Lépésrádió - Egy lépéssel közelebb hozzád
PageRank mérõ
Google PageRank
Undor


Ez az írás az "A szerelem matematikája" c. téma antitézise.

„Femina”, a férje szólította így, évtizedek óta nem szerette a saját testét, most meg egyenesen utálta már.

„Femina”, a férje szólította így, évtizedek óta nem szerette a saját testét, most meg egyenesen utálta már. Nézte megereszkedett, a korábbinál jóval nagyobb kosárért kiáltó mellét, hájhullámok alatt fuldokló köldökét, redőkben aláfittyenő hasát, narancsbőrös hátsóját a tükörben. Gondolta, fotókat készít magáról – tükör segítségével -, elviszi azokat sohanapján szakemberhez – pőrén még sem akarta az első „jelenésnél” mutogatni testét, mit lehetne tenni, hogy visszakaphassa régi, karcsú önmagát.
Gyakran csodálkozott, még alig múlt ötvenöt, más kortársnői, milyen kecsesek, fittek és karcsúak őhozzá képest. Azon is őszintén álmélkodott, ha ugyan egyre ritkábban is, de a nála mintegy tízessel idősebb férje „meglátogatja” hálószobájában. Jó ideje nem volt már közös az ágyuk.
-Vajh’ mit „eszik” rajtam ez az Andor?! Hiszen alig fér hozzám. Nem győzi széthajtogatni a redőket az „útból”. De őkelme szorgosan tüsténkedik. Gondosan elő is készíti az együttléteket: „Front van, asszony, zuhanyozz meg!” Most is szólt.
Csak azt nem tudom kitapasztalni, milyen frontra fickósodik meg. Szöveg, rossz duma az egész. Inkább önmagának bizonyít, még mindig férfi. Nekem régen sem jelentettek túl sokat az együttlétek. Na, igen, amikor gyerekeket akartam, akkor még kezdeményeztem is, de azt a bizonyos orgazmust, mindig megjátszottam. Néhanapján, kezdetben, amikor álló éjszakákat átszeretkeztünk, voltak izgalmi állapotaim, ám a csúcs, amiről a barátnőimtől hallottam, az nagyon messzire tündökölt.
Andornak legalább jó volt. Persze a „lelkesedése” neki is visszább esett. Néha, igenis, sajnálom szegényt, nem tudok már úgy a kedvére tenni, ahogy régebben. De csitt, jön! Féltizenegy. Magamra kell kapnom valamit.

- Itt vagyok, szívecském. Jó meleg van a takaród alatt. Imádom a nagy combjaidat! – azzal simogatni kezdte az asszony testét. A mellektől indult, néven szólítva mindkettőt, majd módszeresen haladt lefelé. Az ajka bejárta az ismert tájakat. Az asszony engedett, megadóan simult párjához, közben a teste jelzéseit figyelte. De csak kötelességérzete volt, nem akarta elrontani Andor örömét.
- Nagyon jó ember. Imádja az unokáit. Igazán gyengéd. Jaj de viszket a fejem! Nem vakarhatom meg, Dorka azonnal észreveszi, nem rá figyelek. Hű, de kellemetlen ez az egész!
- Aha, ez a dombocska nagyon ismerős, és hát mögötte! – lihegte a férfi, és az asszony bal kezét a saját ágyékára húzta. Az asszony begyakorolt mozdulatokkal tette szét a lábát, segítette férjét a kívánt pózba. Érezte a behatolást. Mindkét kezével átölelte Andor nyakát. Nem nyaukolt, annak már lejárt az ideje. Felhúzta a térdét, ameddig csak tudta, így kevésbé fájt az együttlét.
- A csodába ezzel a krémmel! Nem segít ez eleget. Szerelmi résem már csak arra jó, hogy utat engedjen mindenféle fertőzésnek. Nincs már meg a természetes védelmet nyújtó nedvességem.
Érezte a nej, férje minden izma megfeszül, úgy tapad hozzá, mintha teljesen birtokba akarná venni, mintha teljes önmagát át akarná plántálni az asszonyba. Az asszony sajnálta Andort, sajnálta önmagát, bántotta saját érzéketlensége, - ez az ember jobbat, többet érdemelne - fogalmazódott meg benne, de mindössze ennyire volt képes. Megszólalt:
- Ha kész vagy, kedves, akkor leszállhatnál rólam – a férj még egy kicsit becézgette asszonyát, apró csókot lehelt a homlokára.
- Jó éjt, Feminám! – és távozott.
Az asszony könnyű köntöst öltött, kiment az ultramodern fürdőszobába. A padlószőnyegig leérő tükörben végig nézett magán. Nem tetszett neki, amit látott. Ráadásul a combja belső oldalán langyos folyást érzett.

*

A fürge, kis úszóbajnokok egy darabig, lendületből úsztak a meleg sötétségben, de a távoli, sárga Napocska bűvös vonzereje nem hívogatta, édesgette őket a labirintuson át magához. Nem volt megfelelő a klíma sem. Bezzeg, amikor az asszony gyereket akart, egész teste hívta a hormontábornok parancsnoksága alatt „menetelő”, több milliós hadsereget. Öle szinte szivattyúként hullámzott. Minden érzéke kívánta, kérte az egyesülést, a megtermékenyülést. Agya talán fel sem fogta, mi, miért történik. Az ösztönök végezték a dolgukat.
A távúszók régen tudták, csak egyikőjük éri el a távoli Napot, hogy belehaljon az utolsó erőfeszítésekbe, amivel fejecskéje áthatol a több akadályból álló, védelmi rendszeren. A küldetés díja azonban hatalmas: egy új élet.

*

Az asszony utálkozva ugrott a bidéhez, és előbb heves öklendezések közepette zokogott, majd megcsitulva zuhanyozni kezdett.
Az apró úszóbajnokok nem sejthették, azért most is meghánytatták, méghozzá azonnal asszonyukat.

Kérés: Kedves Szerkesztő!
Ha van rá mód, szeretném az írás belső monológjait és párbeszédeit más-más szedéssel viszont látni. Esetleg közölnétek velem, magam miként szerkeszthetem ilyenre a beküldő ablakban a novellámat?
A válasz előre is köszönöm.
Hozzászólások
esprit - március 21 2013 23:08:03
Kedves Papon!
Úgy látom a "kedves szerkesztő" nem olvasta el az írásodat, ami szerintem remek, bár többeknek nem hiszem, hogy fog tetszeni, mert a prózákat ritkán és kevesen olvassák.
A Willendorfi vénuszt Te találtad ki képnek az írásodhoz?(vagy mégis olvasta a szerkesztő?)
Nagy igazságokat írtál le, de a megértésükhöz egy bizonyos koron, és súlyhatáron túl kell lenni.
Gratulálok a novelládhoz, esprit
( a nemedet csak találgatom....)
kakukkmarci - március 21 2013 23:30:45
Kedves Papon!
Gratulálok írásodhoz.Gyökerénél ragad meg egy életkorhoz kötött problémát,
mint Femina, Andor ama bizonyos testrészét:-))Bár nem vagyok nőgyógyász sem szexuálpszichológus,úgy gondlom az egy életre szóló frigiditás azért elég ritka dolog.Én úgy látom ha már nincs is távoli Nap ,attól még a lenyugvó Napnak van ereje.:-))
Üdvözlettel Marci!
Papon - március 22 2013 11:59:36
Kedves esprit!
Szerkesztettem egy női aktból és egy "behajtani tilos" jelzőtáblából egy montázst. Eredetileg azt akartam feltenni, de utána megkerestem a "Vénuszt" a Neten. Ha adsz egy e-mail címet, megkaphatod az eredeti elképzelést, ami szerintem sokkal "gusztusosabb", és jobban kifejezi a novella mondandóját.
Gender: male
Köszönöm értékelő szavaidat.
(nagy)Papon smiley
Papon - március 22 2013 12:04:29
Kedves Marci!
"Hősnőm" nem kimondottan frigid, de nem is világbajnok az ágyban. Ez viszont a nők többségére igaz: elviselik a ****, mint kötelezőt. Komoly szerepe van önértékelési zavarának viselkedésében.
Vagyis a nő sem örök, mint ahogy a mondás tartja. Igen, Andor még "formában" van. De meddig?!
Köszönettel:
Paponsmiley
Torma Zsuzsanna - március 25 2013 14:44:54
Kedves Papon!

Én tudom értékelni ezt a történetet, igen sok igazság van benne!
Valóban, a "nő sem örök", ahogy természetesen a "férfiasság" sem áll mindig a helyzet magaslatán! Ám hallottam azt a mondást is, hogy "nincs frigid nő, csak ügyetlen férfi". Ebben is van némi igazság!

Szeretettel: Zsuzsa
smileysmileysmileysmiley
Torma Zsuzsanna - április 03 2013 11:28:16
Ui: Még elfelejtettem, hogy azt is szokták mondani: "Nincs tehetetlen férfi, csak ügyetlen nő!"
smileysmileysmileysmiley
mamuszka - április 06 2013 14:22:19
Hihetetlenül hiteles, mintha csak személyes lenne.

üdv.külön azért,mert nem ízléstelen
mamuszkasmiley
Papon - április 07 2013 16:08:17
Kedves Zsuzsa!
A téma mondás-irodalma meglehetősen gazdag. Jelezve, hogy az ember életének igen fontos szegmenséről van szó. Neked elárulom, ez az írás "A szerelem matematikája" c. novellám kontrájául készült. Ha tetszik az előbbi a tézis, az utóbbi az antitézis. A szintézis meg az, amit a kettőből az olvasó leszűr magának.
Szeretettel:
Papon

<a href="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=11" target="_blank"><img src="http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000203F2.gif" border="0" title="Click to get more." ></a>
Papon - április 07 2013 16:14:04
Kedves mamuszka!
Tudod, aki már megélt egy bizonyos kort, az sok mindent megtapasztal, sok mindent hall, meghall. A történetnek természetesen vannak saját, személyes tapasztalaton alapuló részei.
Hogy valami ízléses vagy gusztustalan, az személy- és habitusfüggő.
Látod, a hősnőt meghánytatta a sztori mellékszereplőinek "hada".
Köszönettel és szeretettel:
Papon
Hozzászólás küldése
Hozzászólást csak bejelentkezés után küldhetsz
Pontos idő
Mai névnapos
Ma 2020. február 24. hétfő,
Mátyás napja van.
Holnap Géza napja lesz.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Helen Bereg
24/02/2020 18:23
Szép estét Napkorong! smiley

Delfinke
24/02/2020 13:25
Sziasztok, üdv smiley

Manon
24/02/2020 08:13
Szép új hetet mindenkinek! smiley

KiberFeri
24/02/2020 07:31
Legyen kellemes a hetetek, ezt kívánom nektek!

Gyongy
23/02/2020 14:21
Kellemes délutánt Napkorong smiley

orok szerelem55
23/02/2020 11:04
Kellemes, szép vasárnapot kívánok Mindenkinek! smiley

Manon
23/02/2020 10:54
Kellemes pihenést mindenkinek!

Helen Bereg
22/02/2020 19:12
Szép estét Mindenkinek! smiley

Gyongy
22/02/2020 15:24
Kellemes, szép délutánt Napkorong smiley

hzsike
22/02/2020 11:06
Szépséges napot mindenkinek! smiley

Helen Bereg
22/02/2020 10:43
Csodás, tavaszias hétvégét Koronglakók! smiley

orok szerelem55
22/02/2020 10:30
Szép napot és kellemes hétvégét kívánok Mindenkinek! smiley

KiberFeri
22/02/2020 10:30
Kedves korong-lakóink és látogatóink, mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

Helen Bereg
21/02/2020 19:18
Szép estét Mindenkinek! smiley

Gyongy
21/02/2020 12:52
Kellemes délutánt Napkorong smiley

Archívum
Minden jog fenntartva napkorong.hu 2007-2009.
Powered by PHP-Fusion © 2003-2006 - Aztec Theme by: PHP-Fusion Themes