Napkorong
Versek fõoldal · Prózák fõoldal · Gyakori kérdések · Szerzõk és verseik · Szerzõk és prózáikApril 19 2024 02:48:30
Navigáció
Versek fõoldal
Prózák fõoldal


Gyakori kérdések
Szerzõk és verseik
Szerzõk és prózáik
Impresszum
Alapszabály
Szerzõdés
Online felhasználók
Vendég: 8
Nincs Online tag

Regisztráltak: 2,200
Nem aktiváltak: 0
Tagjainkról-tagjainktól
- Weboldalak
- Pályázatokon elért eredmények
- Saját kötetek
- Megjelenések antológiákban
- Tagjainkról mindenféle
Péntek és 13

Langyos este volt, mint nyár végén szokott lenni, pedig már igencsak benne jártunk az őszben. Októbert írtunk, a szőlőlugasok borgőzös illata lengte be az egész falut. Péntek este volt, másnap a hónap 13. napja következett.

Majdnem egy kilométer volt az út a falu határában lévő buszmegálló és a takaros kis ház között. Lassan andalogva bandukolt a lány, aki még nem sejtette, hogy élete legborzalmasabb éjszakája elé sétál. Időben elindult otthonról, nem szeretett késni sehonnan. Még a munkából sem. Nemrég kezdett el dolgozni. Először normális napszakban, mint az átlagember, majd átváltott három műszakra, ami nem éppen egy 19 éves lánynak való. Bájos kerekded arcocskáján állandóan kedves kis mosoly bujkált, maga sem tudta miért. Jókedvűnek született, talán azért. Vagy csak azért, mert idáig még nem érte egyetlen kegyetlen csapás sem. Világéletében csak szoknyában járt, úgy tartotta az „igazi nők” szoknyában járnak és ő bizony annak szeretett volna látszani. Talán ez lett a veszte.

Két napja nem tudott másra gondolni csak ugyanarra. Nem is tehetett mást, mert kékeszöld foltjai emlékeztették arra az éjszakára. És anyja is minduntalan. Csak a rendőrök nem tudhatták meg. A gyárban ahol dolgozott már sokan hallották az esetet. Sustorogtak is a háta mögött, amikor meglátták. Lehajtott fejjel járt, kelt. Még ő érezte magát kellemetlenül. Lelkét belülről mardosta a düh, a bosszúvágy, a fájdalom. És nem tehetett semmit. Szégyenét nem teregethette ki. Egy hét múlva egy doboz bonbont küldtek neki, papíron kis üzenettel, hogy ne haragudjon a történtekért. A kukában landolt a csokoládé. Azt gondolta az illető, hogy édességgel el lehet törölni a fájdalmát. Anyja kísérte minden hová. Féltette nagyon. De már késő volt, miután majdnem megtörtént az, amitől az anya óvja a gyermekét.

Amikor beszállt a vadidegen férfi sosem látott teherautójába esze ágában sem volt félni. A helyközi busz késett szokás szerint, a teherautó pedig megállt. Azt gondolta 10 perc múlva a munkahelyén lesz a kollégái között és végzi szeretett feladatait. Nem így történt.

Kedélyesen kérdezősködött a negyven év körüli megtermett férfi, érdeklődött, hogy hová tart a leányzó. Ő pedig készségesen válaszolt. Jó nevelést kapott, nem volt flegma, mindent elmondott, amit a férfi tudni szeretett volna. Csakhamar a közeli városban értek, a sofőr viszont nem a gyár felé vette az irányt. A város határát jócskán elhagyva megállt, ott ahol régen állatvásárt szoktak tartani. A lány nem tudta mire vélni a dolgot, kérdőre vonta a férfit. Az pedig azt válaszolta, mindjárt megyünk tovább, csak egy kicsit elszórakozunk. Majd kezeivel elkezdte fogdosni a lány melleit. Ő pedig riadtan felkiáltott:

- Vegye el a mocskos kezeit rólam, mit képzel maga?

- Dehogy veszem, most kezdem csak élvezni gyönyörűséges telt bögyeid!

A lány erővel lökte el magától a kezeket, de a férfi sokkal erősebben fogta le őt. Leszorította az üléshez. A lány eszeveszetten kiabálni kezdett.

- Segítsen valaki, segítsenek! Jöjjön valaki, de gyorsan! Nyissák ki az ajtót!

A közeli erdő vadjain kívül senki sem hallotta segélykérő szavait. Ijedtében hangos zokogásban tört ki és kérlelni kezdte zaklatóját, engedje el, neki munkába kell mennie. De hiába könyörgött, a férfi nem azért hozta el idáig, hogy most csak úgy elengedje.
Ezután elkezdte kigombolni a lány kabátját aztán a felsőruházatát is letépte róla. Simogatta, csókolta ahol csak érte, miközben alkoholbűz ömlött ki a szájából. A lány tiltakozott, sírt, jajveszékelt, de a férfit ez hidegen hagyta. Majd kigombolta a nadrágját és elővette hímtagját. Ráparancsolt a lányra, hogy kényeztesse. A lány még életében nem látott ilyent, nemhogy kényeztetné. Szűz volt még, arra nevelték, hogy csak az igazi szerelmének, a leendő férjének adja oda magát, de neki is csak a nászéjszakán. A férfi nem engedett. A lány sírva, reszketve hozzáért, de nem mert még odanézni sem rendesen, fél szemmel sandított csak. A férfi pedig pofozta, ütötte, verte és ordította, hogy úgy csinálja, hogy neki jó legyen. Majd felhajtotta a szoknyáját és leszaggatta róla a bugyit. A lány tiltakozott, húzta volna vissza, takarta volna el ölét. Nagy volt az alkohol mennyiség a férfiban. Valószínűleg ezért volt lagymatag a hímtagja is. A lánynak viszont ez volt az óriási szerencséje. A „Szörny” dörzsölgette, simogatta, hozzá érintette, de izgalmi állapotba nem tudta hozni.

Hajnalodott már, az ég alját megvilágította a napkorong. A lány teljesen kimerült, már majdnem elalélt. Combja iszonyúan fájt a szétfeszítgetéstől. Vérzett a karja a karmolászástól, a szeme püffedt volt a sírástól és a pofonoktól. A férfi is kifáradt. Elvitte a lányt a városi buszmegállóba az első buszhoz. Szakadt, piszkos ruhájától csak az arca nézett ki szörnyűbben. Anyja felébredt az ajtó nyílására.

- Mi történt Veled? Hol voltál?

- Hagyjon engem, elég a bajom így is.

Aztán hanyatt vetette magát az ágyában és elindultak a könnyei és nem akartak megállni.

- Mondd el lányom ki bántott, ki tette ezt a szörnyűséget Veled?

Két órán keresztül beszélgettek, sírva, zokogva, átkozódva, rendőrséget emlegetve. De csak az orvosig jutottak el, hogy látleletet vetessenek. Szégyenüket nem merték kiteregetni. Azóta harminc év telt el, de még mindig elevenen él a kitörölhetetlen emlék az asszonyban.
Hozzászólások
Kapolyi Gyorgy - December 21 2016 14:20:24
Egy ilyen primitív, részeges barmot, nyomorékká kéne rugdosni. Ez nem ember. Egy ilyet kiiktatni, nem gyilkosság, csak szabálysértés.
Ez a szerencsétlen lány, egy életen át cipeli ezt a megtorlatlan élményét.
Hiba volt elhallgatni, a rendőrség előtt.
Jól megírtad a történetet ügyes munka.
gyuri
Menda - December 21 2016 17:37:10
Remélem a sors megtépázta őt is. Lelketlen, embernek nem nevezhető lénnyel találta szemben magát a lány, és ezt a rossz emléket sajnos egész életében hordozni kényszerül. Köszönöm Gyuri a látogatásod!
Üdv.: Menda
Hozzászólás küldése
Hozzászólást csak bejelentkezés után küldhetsz
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Még nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Mai névnapos
Ma 2024. April 19. Friday,
Emma napja van.
Holnap Konrád, Tivadar napja lesz.
Ajánló
Poema.hu versek
Versek.eu
Szerelmes versek
Netorian idézetek
Idézetek.eu
Szerelmes idézetek
Szerelmes SMS-ek
Bölcs gondolatok
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

vali75
17/04/2024 06:02
Jó reggelt kívánok! smiley
Murak Tibor
16/04/2024 18:40
Jó estét kívánok, szervusztok Szerzőtársak! smiley
vali75
14/04/2024 07:16
Jó reggelt kívánok! Tibor boldog névnapot! smiley
vali75
10/04/2024 06:31
Jó reggelt kívánok! Boldog névnapot kívánok Zsolt!
vali75
04/04/2024 07:17
Jó reggelt kívánok!
vali75
31/03/2024 08:56
Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánok!
vali75
29/03/2024 11:55
Kedves Dávid! Nem küldtek verset, naponta többször nèztem, csak az utóbbi nèhàny napban.
Szollosi David
22/03/2024 01:16
Március 10 óta nem küldtek be verset???
Wino
18/03/2024 01:35
Jó pihenést mindenkinek!
vali75
09/03/2024 12:28
Szép napot kívanok! smiley
vali75
07/03/2024 06:24
Jó reggelt kívánok! smiley
rapista
05/03/2024 00:47
Jó éjt!
vali75
04/03/2024 06:02
Jó reggelt kívánok! smiley
vali75
01/03/2024 15:08
Szép napot kívánok! smiley
2xistvn
21/02/2024 10:06
csodás napot "Napkorong"smiley
Minden jog fenntartva napkorong.hu 2007-2009.
Powered by PHP-Fusion © 2003-2006 - Aztec Theme by: PHP-Fusion Themes