Napkorong
Versek fõoldal · Prózák fõoldal · Gyakori kérdések · Szerzõk és verseik · Szerzõk és prózáikMarch 28 2024 23:30:54
Navigáció
Versek fõoldal
Prózák fõoldal


Gyakori kérdések
Szerzõk és verseik
Szerzõk és prózáik
Impresszum
Alapszabály
Szerzõdés
Online felhasználók
Vendég: 5
Nincs Online tag

Regisztráltak: 2,199
Nem aktiváltak: 0
Tagjainkról-tagjainktól
- Weboldalak
- Pályázatokon elért eredmények
- Saját kötetek
- Megjelenések antológiákban
- Tagjainkról mindenféle
Metallica: Az élet rövid!
Egy férfi rövid élettörténete.








Ott feküdt a teste az intenzív osztályon,kiterítve,csupaszon és csövek tucatjai lógtak ki belőle.Az agya már halott volt de a testét a gépek tartották életben,arra várva,hátha lesz valaki,akinek a még használható szerveket beültessék.Nézte magát és már idegesítette a monoton kattogás és a lélegeztetőgép mély,öblös szuszogása.Olyan volt most,mint Darth Vader.

Hirtelen elhatározás volt az egész,s fogalma sem volt,hogy ilyen jól sikerül.Nézte magát,nézte ezt a szánalmas,örökké vesztes testet aki volt.

-Nem hiányzol majd senkinek sem!-gondolta.

Mióta az eszedet tudod,mindig vesztes voltál a nőknél,igaz az is,sosem voltál egy Casanova.Az Általános iskolában is kudarc hegyek értek.Szeretted az osztály legszebb lányát,a vetélytársaddal meg is harcoltatok érte,még is a legjobb barátod kedvese lett.Bánatodban inkább a tanulásba temetted bánatodat,még ösztöndíjat is kaptál nyolcadikban.Szüleid a sok testvéred és a nehéz anyagi körülmények ellenére is rád költötték ezt a pénzt,hiszen te kerested meg.De örültél a ZK-ás szalagos magnónak,mennyi jó zenét vehettél fel a négy sávra,igaz,csak mono volt,de nem sok osztálytársadnak volt magnója.Sosem fogod megérteni,hogy miért kel egy 14 éves emberkének a jövőjéről döntenie,hiszen te is rosszul döntöttél.

Imádtad a lovakat,de sosem voltál távol a családodtól.Nagyobb volt a honvágy benned,mint a lovak iránti szereteted,ezért új szakmát kellett választanod.Kereskedőnek adtad a fejed,ami a csajok szempontjából nem volt rossz választás,hiszen hat lány jutott egy fiúra átlagban.Még is a legrondább érzett vonzalmat irántad,s még a barátaid már múltban beszéltek az első szexuális élményükről,te még mindig csak álmodoztál róla a bő választék ellenére is.

Egy napon a haverokkal fociztál,amikor beléd hasított az az érzés,amit sosem fogsz elfelejteni.Megjelent ő,az első az igazi,az örökké tartó,sosem múló szerelem.Gyönyörű volt,s te sem voltál közömbös a számára.Sokat beszélgettetek és sok mindent megtudtatok egymásról.Még népitáncólni is elmentél,csak hogy minél többet legyetek együtt.Vasárnap volt,napfényes szép idő,s már lassan egy éve tartott ez a kapcsolat,mire erőt vettél magadon és átölelted.Nem ellenkezett,ő is átölelt,szemetek sugara találkozott,s várta a megismételhetetlen örökké emlékezetes első csókot.Ünnepélyes pillanat volt ez számodra és valami nagyon okos,bölcs dolgot szerettél volna mondani,de helyette egy nagy baromság lett.

_Sosem gondoltam volna,hogy csitrikkel fogok csókolózni.-mondtad,s bánod azóta is ezt a mondatot.

Többet nem állt veled szóba,s ahol csak tudott,bosszantott,s olyan fiúkkal járt,akiket sosem szeretett igazán.Nehezen emésztetted meg a dolgot.Gépkocsi vezetőnek mentél,imádtad ezt a szakmát,szabad voltál,bejártad az egész országot és még fizettek is érte.Itt ismerkedtél meg azzal a lánnyal,akivel azt hitted,leélheted az életedet.Szerelmes lettél ismét,ismerted teste minden porcikáját,oda figyeltél minden rezdülésére,de mikor az első szexuális élményre került volna sor,mindig a füledbe súgta:-Szűzen szeretnék hozzád menni,ne most,kérlek!

Úri ember létedre megálltad.De kíváncsi voltál a szex ízére,s a harmadik x-et nem akartad szüzen kezdeni,hát kapóra jött a kapatos menyecske.Örök rejtély marad a természet csúf játéka,hiszen minden ronda nőnek bomba testet teremt.Ő egy ilyen nő volt és egy este,mikor haza vitted,egy kihalt helyre hajtottál vele.

-Tudod sokba kerül a benzin és hát valami ellenszolgáltatásba kiegyezhetnénk.

Megegyeztetek,s már húzta is a bugyiját.Láttál már szexfilmet,s most kamatoztattad a tanulmányaidat.

-Tudod,hogy most veszítettem el a szüzességemet?

-Most hazudsz ugye,még sosem volt ilyen jó senkivel sem!

Nehezen tudtad lerázni,majd amikor azt mondta,hogy nem jött meg neki,az infarktus kerülgetett.Közelgett az eljegyzésed napja és egy forró,túlfűtött ölelkezés után már végre érezted,hogy megtör a jég,csodáltad a barátnőd meztelen testét,ráhajoltál,s neki kezdtél volna az aktusnak,ellökött magáról.

-Nézz meg jól,mert többet nem láthatsz sem így,sem máshogyan.Végeztem veled,s mártogasd a szerszámodat a kurvádba!

Összetörtél,s egy bölcselettel több jutott neked ebből a kapcsolatból,"Ne legyen ugyanazon munkahelyen a barátnőd és a szeretőd."

Nem igazán akartál csajozni és magadba zárkóztál.Apád a kertben volt,s éppen rózsákat metszett.

-Gyere,mondok neked valamit!Látod ezeket a rózsákat?Olyanok mint a női lélek.Töviseket növesztenek,hogy ne férjél hozzájuk.

Lemetszett egyet,majd folytatta:-De ha tudod,hogy hogyan férjél hozzájuk,akkor oda adják magukat és boldoggá tesznek az illatukkal.Akkor szagolhatod őket,amikor csak akarod.

Már katona voltál és az eskütételed után az első szabadságodra jöttél haza,amikor a bátyádnál megpillantottad az ikreket.Jól állt neked az egyenruha és láttad a szemükben,hogy nem vagy közömbös a számukra.Sokat beszélgettél a fiatalabbal,kezdett valami kibontakozni köztetek.Szemből már megkülönböztetted őket,mert az idősebbik kancsal volt,de hátulról tök egyformák.Hát a veszted félig-meddig ez lett,mert mikor a lépcsőházban megakartad csókolni a fiatalabbikat,a nővérét csókoltad meg.Botrány lett belőle,de az idősebbik kivetette rád a hálóját.Beteg volt egy napon,senki sem volt otthon,hiszen a szülei dolgoztak,a testvére meg suliban volt,meglátogattad.Vittél neki fagyit,tudtad,hogy szereti.Egy csepp a hasára cseppent.

-Hagyd,majd lenyalom!

Egyre több csepp cseppent a hasára,majd egyre lejjebb és lejjebb.majd megtörtént,aminek meg kellett történnie.Jó volt vele a szex,élvezted minden pillanatát.Terhes lett,s kötelességtudóan elvetted feleségül.

De sosem lehettél apa,mert elvetélt.Boldog voltál vele egészen a tegnapi napig,amikor az össze csomagolt bőröndjét megláttad az előszobában.Nem tudtad mire vélni a dolgot.A szobában ült,mikor meglátott,hidegen ennyit mondott:-Találtam mást,aki sokkal jobb szerető nálad és gyereket is tud csinálni nekem.Terhes vagyok és nem tőled!

Hideg zuhany volt ez számodra,hiszen nem rég volt karácsony és akkor még este a vad szeretkezések közepette azt mondta neked,hogy szeret és nincs nálad jobb szerető.

Most esett csak le a számodra,hogy nem is tőled volt terhes,hiszen mikor teherbe esett,még nem engedtek haza,hiszen a leszerelés előtt egy hónapig senki sem mehetett haza.

Most meg itt fekszel kiterítve és szomorúan nézed,ahogy anyád búcsúzik tőled.Nem rég temettétek apádat,s most meg a fiát kel temetnie.Szörnyű érzés,ha egy anya temeti a gyermekét.Ennek fordítva kellene lennie.De már késő!de legalább találkozom apámmal,aki tárt karokkal vár a fény végén.Csak az a legrosszabb,hogy az életem úgy robogott el velem,mint a gyorsvonat.
Hozzászólások
Lyza - June 13 2009 13:27:52
Lepörgetett élet...Bizony olyan hamar elrohan és észre sem vesszük, már nekünk hordják a sírunkhoz a virágot!...smileysmiley
Hozzászólás küldése
Hozzászólást csak bejelentkezés után küldhetsz
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 50% [1 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 50% [1 szavazat]
Jó 0% [Nincs értékelve]
Átlagos Átlagos 0% [Nincs értékelve]
Gyenge Gyenge 0% [Nincs értékelve]
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Még nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Mai névnapos
Ma 2024. March 28. Thursday,
Gedeon napja van.
Holnap Auguszta napja lesz.
Ajánló
Poema.hu versek
Versek.eu
Szerelmes versek
Netorian idézetek
Idézetek.eu
Szerelmes idézetek
Szerelmes SMS-ek
Bölcs gondolatok
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Szollosi David
22/03/2024 01:16
Március 10 óta nem küldtek be verset???
Wino
18/03/2024 01:35
Jó pihenést mindenkinek!
vali75
09/03/2024 12:28
Szép napot kívanok! smiley
vali75
07/03/2024 06:24
Jó reggelt kívánok! smiley
rapista
05/03/2024 00:47
Jó éjt!
vali75
04/03/2024 06:02
Jó reggelt kívánok! smiley
vali75
01/03/2024 15:08
Szép napot kívánok! smiley
2xistvn
21/02/2024 10:06
csodás napot "Napkorong"smiley
vali75
18/02/2024 07:56
Szép napot kívánok! smiley
Szollosi David
16/02/2024 18:18
4x Szép napot! Feb 12-től máig... smiley
vali75
12/02/2024 15:21
Szép napot kívánok! smiley
vali75
11/02/2024 21:45
Jó éjszakát kívánok! smiley
2xistvn
11/02/2024 09:37
Köszöntelek "Napkorong" Szép napot!
vali75
11/02/2024 07:43
Jó reggelt Napkorong! smiley
vali75
10/02/2024 15:47
Szép napot kívánok! smiley
Minden jog fenntartva napkorong.hu 2007-2009.
Powered by PHP-Fusion © 2003-2006 - Aztec Theme by: PHP-Fusion Themes