Szerző |
Mond el hogyan tudod eladnia könyvedet |
vigh larissza
Tag

Lakóhely: titkos
Regisztrált: 19.03.09 |
Elküldve: 21-05-2009 16:24 |
|
|
egy kis közvélemény kutatás ahoz hogy minél jobban feldobd esetlegesen ha el akarnál adni egy könyvet . Egy kis piac kutatás , egy kis közvélemény kutatás és érdeklődési körök szólj hozzá te is.
Szeretném megosztani az életem történetét másokkal . Az emberek is átérezhessék milyen vámpírnak lenni |
|
Szerző |
RE: Mond el hogyan tudod eladnia könyvedet |
Hajnalka
Tag
Lakóhely:
Regisztrált: 08.04.09 |
Elküldve: 21-05-2009 16:33 |
|
|
szia Larissza ez egy érdekes téma számomra ugyanis mindenkinek más a meglátása ezze az igénnyel kapcsolatban |
|
Szerző |
yanko
Tag

Lakóhely: Remetelak
Regisztrált: 16.09.08 |
Elküldve: 24-05-2009 14:03 |
|
|
Én sehogyan.
Sok verset irtam a netre.
De reménytelen, hogy kötetben is mejelenjen.
Az életem is megérne még egy misét.
Nem volt akármilyen, de egyszer véget ér.Egy vámpírnak való téma lehetne.
Verseim sok helyen olvashatók
Üdv Yankó
konyato@gmail.com |
|
Szerző |
vigh larissza
Tag

Elküldve: 24-05-2009 15:49 |
|
|
semmi sem lehetetlen. Az emberek leginkább újságokat vesznek a legnépszerűbb napilap a bors és miért? olcsó pletykás és érdekes meg humoros .Ilyennek kell lennie nagyjából annak is mait elszeretnénk adni pl egy könyvet vagy verset igaz nem könnyű de ha minél olcsóbban árulod annál többet megvesznek belőle .Igen csak még ott van egy csomó kivitelezési és hirdetési dolog a nyakunkon amik valljuk meg sok sok pénzbe kerülnek.A nyomda is a hirdetések is hogy felkapottak legyünk hogy ismerjenek minket .Nem beszélve a kiadók rettenetes feltételeiről és a művek árát is ők szabják meg .Teljesen eladhatatlanná teszik műveinket és ha egy éven belül nem kel el akkor a felét a szerzőnek kell felvásárolnia ez elég gáz volna.
Szeretném megosztani az életem történetét másokkal . Az emberek is átérezhessék milyen vámpírnak lenni |
|
Szerző |
MARCSY
Tag
Lakóhely: Isaszeg
Regisztrált: 28.05.08 |
Elküldve: 25-05-2009 07:31 |
|
|
Sziasztok! Nem akarlak elkeseríteni titeket, de ha sikerül összekaparni a magánkiadás árát, akkor sem biztos, hogy bejön a befektetés. Múlt év decemberben baráti segítséggel megjelent az első könyvem, nagyrészét a családnak ajándékoztam. Van még jó néhány példány belőle. Gondoltam, hogy a következő magánkiadás árát fedezi a bevétel majd. A kutyának sem kell. Pedig írok verset, prózát, mesét. Bármilyen fórumra felteszem, általában pozitív hozzászólásokat kapok. Nem adom fel mégsem, még akkor sem, ha csak az asztalfióknak írok. Ne adjátok fel ti sem. Legyetek büszkék magatokra.
Baráti üdv: Hajdu Mária  
Hajdu Mária |
|
Szerző |
vigh larissza
Tag

Elküldve: 25-05-2009 13:40 |
|
|
Kedves Marcsy hát igen elég nehéz ez a dolog főleg itt magyar országon sajna de hát tudni kell eladni is ugye az én könyvem is elkelt a tesz vesz oldalon 1500 ft-ért
|
Szerző |
geisz laszlo
Tag

Lakóhely: Sopron
Regisztrált: 28.02.09 |
Elküldve: 30-05-2009 08:54 |
|
|
Én elkeseredtem!
A fenti helyesírási hibák tömegén!