Napkorong
Versek fõoldal · Prózák fõoldal · Gyakori kérdések · Szerzõk és verseik · Szerzõk és prózáikJúlius 01 2025 14:29:34
Navigáció
Versek fõoldal
Prózák fõoldal

Gyakori kérdések
Szerzõk és verseik
Szerzõk és prózáik
Impresszum
Alapszabály
Szerzõdés
Online felhasználók
Vendég: 15
Nincs Online tag

Regisztráltak: 2,213
Tagjainkról-tagjainktól
- Weboldalak
- Pályázatokon elért eredmények
- Saját kötetek
- Megjelenések antológiákban
- Tagjainkról mindenféle
Fórumtéma megtekintése
Napkorong | Tagjainkról | Tagjainkról-Ajánlom magam
Szerző Már 4 könyvem..
rapista
Tag

Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 24.10.09
Elküldve: 19-11-2013 09:17
Már négy könyvem jelent meg, három verseskötet és egy próza, novellák.
Az 5. kötet pályázati eredményre vár, megszerkesztett novelláskötet, alszik a kiadóban addig!
Új verseim folyóiratokban hangyáskodnak, de össze kellene fésólni legalább egy kötetre való, bár a folyóiratok netes kiadásaiban sok minden olvasható!

AMINT VESZITEK ÉSZRE, nem távoztam, amikor pár éve felvett a Magyar Írószövetség! Persze Ti a fentiekről mit sem tudtok... Megírtam pedig illetékeseknek, de ez az oldal már nem a régi!!!
Sajnálom.

Nem tudom, mi kellene? Csípős paprika?

Akik az oldalt szerkesztik nyilván kevesen vannak és kevés eszközzel rendelkeznek, azelőtt más volt! Mi változott? Magánleveleimre (e- amil) miért nem kapok még választ se? Megváltoztak a címek?

Jó napot, jó olvasást! Attól, hogy nem mindig lelkendezek, még olvasok itt is, nemcsak a klasszikusokat!

üdv
István
Szerző RE: Már 4 könyvem..
rapista
Tag

Elküldve: 19-11-2013 09:18
rapista írta:
Már négy könyvem jelent meg, három verseskötet és egy próza, novellák.
Az 5. kötet pályázati eredményre vár, megszerkesztett novelláskötet, alszik a kiadóban addig!
Új verseim folyóiratokban hangyáskodnak, de össze kellene fésólni legalább egy kötetre való, bár a folyóiratok netes kiadásaiban sok minden olvasható!

AMINT VESZITEK ÉSZRE, nem távoztam, amikor pár éve felvett a Magyar Írószövetség! Persze Ti a fentiekről mit sem tudtok... Megírtam pedig illetékeseknek, de ez az oldal már nem a régi!!!
Sajnálom.

Nem tudom, mi kellene? Csípős paprika?

Akik az oldalt szerkesztik nyilván kevesen vannak és kevés eszközzel rendelkeznek, azelőtt más volt! Mi változott? Magánleveleimre (e- amil) miért nem kapok még választ se? Megváltoztak a címek?

Jó napot, jó olvasást! Attól, hogy nem mindig lelkendezek, még olvasok itt is, nemcsak a klasszikusokat!

üdv
István
gyongyszem555
Tag

Regisztrált: 28.02.11
Elküldve: 19-11-2013 10:12
Kedves István!

Szeretettel gratulálok megjelent eddig megjelent verses köteteidhez és a prózához.
"Csípős paprika"? Tudom, hogy az nem a Te világod. Változnak az idők, az emberek, én is fájdalmasan konstatálom, hogy nem a régi semmi. Sajnos minden (jó) elmúlik egyszer, de nem kellene, hogy így legyen. Ápolnunk kellene a régi kapcsolatokat, de valahogyan elfárad, belefárad az ember? A fene tudja. Én soha nem felejtem el a szavaidat amikor két és fél évvel ezelőtt regisztráltam ide. Soha nem felejtem el, amit priviben írtál nekem jó szándékkel vezérelve és segítőkészen. Én nagyon respektálom az irodalmi munkásságodat és Téged is mint embert.Kívánok jó egészséget, és szebbnél szebb alkotásokat.

Szeretettel.: Évismileysmileysmiley
kandracs roza
Tag

Lakóhely: Ózd
Regisztrált: 27.09.13
Elküldve: 19-11-2013 11:04
Kedves István...én csak most jöttem közétek. Nem tudom,hogy volt eddig,mi változott meg. Én csak azt veszem észre hiába olvasok el minden verset,írok hozzá nem veszik a fáradságot ,hogy vissza írjanak. Még ha nem is tetszik a versem.Csupán néhányan tartjuk a " kapcsolatot". Pedig biztos mindenki vissza nézi mit írtak a versére. S bizony jól is esne akár néhány szó is. Nem dicséretet várok,mert én sem mindig tapsolok,de megtisztelem azt aki beküldte a versét. Hiszen biztos fontos volt számára ha publikálta. Neked szeretettel gratulálok könyvedhez. Én már nem is írok róla 9. jelent meg. De valaki azt írta nekem. Megvettem a könyv kiadót. Erről ennyit. Szeretettel Róza

Olvas és ismerj meg.
rapista
Tag

Elküldve: 20-11-2013 09:17
Kedves Barátaim, nagyon sok kötelezettséggel jár, ha az ember irodalmi közösségek tagja (például a Magyar Írószövetségre gondolok és más személyes találkozásra épülő közösségekre).
Minden estém foglalt, olvasok és írok! Másokkal ellentétben nem töröltetem magam, "amiért Isten felvitte a dolgomat" ... be-bejárok!
Néha kommentelek..
De az oldaltól, nem a tagoktól vagy moderátoroktól - semmi visszajelzés, a levelekre nem válaszolnak, egy automatikus reggeli üzenet a közösön - ennyi!
Igyekszem majd jelet hagyni az elolvasott írások alatt!
Örülök, hogy vannak újak, akik a hűségesekkel a vállukra veszik!
Néhány internetes barátom ott volt a legutóbbi estemen, persze nem a távol lakókat hiányoltam!
Persze csak a Facebookon volt a programom olvasható!
Akinek van könyve, miért nem olvasható a megfelelő rovatban?

Ezeket hiányolom és nem a moderátorok munkáját: AZONNAL FELTESZIK, ha van egy-egy szabad írásom, amit nem ígértem folyóiratnak!

Baráti üdv
István - rapista
haaszi
Tag

Lakóhely:
Regisztrált: 16.01.11
Elküldve: 24-11-2013 13:14
Gratulálok a könyveidhez, István.
Én sokat olvasok itt, ha nem is írok hozzá. Gyanítom, más is van így. Nyilván ennek is megvannak az okai.
Szeretettel üdvözöllek
haasziren.5mp.eu
Szollosi David
Tag

Regisztrált: 01.10.11
Elküldve: 25-11-2013 01:46
István, én is gratulálok, mind könyveidhez, mind írószövetségi tagságodhoz. Én már régebben jöttem, sok mindent küldtem saját név alatt erre a fórumra. Ha nem is sokat, de olvasgatok, néha véleményt írok. A magam dolgaira kritikus véleményt várok, de ez itt nem divat. Ha én vélekedem, többnyire a formáról, és netán kritikusan, akkor sértődés van. A témaválasztásokat nem szoktam érinteni, mindenről lehet írni jól-rosszul. Nem szeretem a dicsérgetést, pláne olyanokét, akik mindenkit, mindent és mindig csak dicsérgetnek. Egyik versem nemrég itt szépen ledorongolták, miközben más fórumokon többen is lelkesedtek érte. Régi amatőr vagyok, nem költő, csak egy rímszerész versiparos, 60 évnyi rutinnal. Egyik hobbim a sok közül...
További jó egészséget és irodalmi sikereket kívánok és magam is szeretettel üdvözöllek:
Dávid
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Mai névnapos
Ma 2025. július 01. kedd,
Annamária napja van.
Holnap Ottó napja lesz.
Ajánló
Poema.hu versek
Versek.eu
Szerelmes versek
Netorian idézetek
Idézetek.eu
Szerelmes idézetek
Szerelmes SMS-ek
Bölcs gondolatok
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

hzsike
23/06/2025 11:49
Szépséges napot kívánok mindenkinek! smiley
iytop
23/06/2025 09:29
Szia Vali! ...örvendek a Te jelenlétednek.
vali75
22/06/2025 22:03
Szia Elemér! Szerkesztettem, volt időtök olvasni és kommentelni , mig nem voltam.
iytop
15/06/2025 20:45
Szép estét kívánok. Kérdezném, a napkorongon még lesz vers szerkesztés?
KiberFeri
09/06/2025 16:02
Üdvözlők mindenkit!
KiberFeri
07/06/2025 13:02
Üdvözlők mindenkit!
KiberFeri
05/06/2025 10:11
Üdvözlők mindenkit!
KiberFeri
30/05/2025 10:07
Üdvözlők mindenkit!
bozoeva
28/05/2025 16:24
Szép napot kívánok.... ....Szeretettel Üdvözlök MINDENKIT!!!!
KiberFeri
27/05/2025 10:42
Üdvözlők mindenkit!
KiberFeri
23/05/2025 15:44
Üdvözlők mindenkit!
iytop
17/05/2025 11:04
Szép napot kívánok!
vali75
15/05/2025 12:26
Szép napot kívánok!
vali75
15/05/2025 12:26
Szép napot kívánok!
KiberFeri
14/05/2025 15:06
Üdvözlők mindenkit!
Minden jog fenntartva napkorong.hu 2007-2009.