|
Vendég: 10
Nincs Online tag
Regisztráltak: 2,213
|
|
|
Szerző |
RE: mesterségem címere |
Tropfeherke
Tag

Lakóhely:
Regisztrált: 19.04.08 |
Elküldve: 15-08-2008 22:05 |
|
|
Rekkenõ hõség volt. A napon legalább negyven fok. A frissen vásárolt benzines fûnyíró jó tízezerrel volt olcsóbb, mint máshol. Ugyan a víkednházba vettük, de ki kellett próbálni. A mosdóba dugva a fejem átitattam a átizzadt hajam hûs csapvízzel, és irány a lépcsõ mellett betonjárda. Kibontottam. A szomszéd alig hallhatóan köszönve indult szesztartalmát ismét szintre hozni. Nem is zavart egy pillanatra sem. Kidobozoltam, elolvastam a használati útmutatót, majd elakadtam a motorolaj kifejezésnél.
Annyira magyaros volt a fordítás, hogy felmerült bennem, talán 2T olajra lenne szükség. Spuri fel a telefonhoz, a szakszerviz csak megmondja, hogy kétütemû, vagy négy a motor.
Hát nem. Telefon és automata, az volt. Segítség nem. Maradt az internet, és az angol oldalak egyike. Négy ütem.
Kipróbáltam. JÓÓÓÓ!
Már csak meg kell várni a szüret idõpontját, hogy eljussak a telekre vele.
szózsák, sózsák, kopog, felhõ
A sün nem fehér bogár
Szerkesztette: Tropfeherke - 15-08-2008 22:06 |
|
Szerző |
laleo
Tag
Lakóhely: Jobbágyfalva
Regisztrált: 23.08.08 |
Elküldve: 25-08-2008 21:17 |
|
|
templom-gondozó
kerék,villanyrendõr,kanyar
" Mert az én igám boldogító és az én terhem könnyû." Mt.11,30 |
|
Szerző |
Tropfeherke
Tag

Lakóhely:
Elküldve: 26-08-2008 21:30 |
|
|
Lázba hozott nagypapa, aki mozdonyt szerel csöppet sem érdeklõdõ unokájának, és magyarázza, hogy a villanyrendõr nem a villanyok sorbaállításán ügyködik, és ha a kisvonatnak fordulni kekk, azt kanyarnak hívják.
lecsókolbász, patikamérleg, ciánkáli
A sün nem fehér bogár |
|
Szerző |
sziszifusz
Tag

Lakóhely: budapest
Regisztrált: 24.02.08 |
Elküldve: 29-08-2008 20:35 |
|
|
Egy smucig állatgyûlölõ házmester, aki a levizelt házsarkához káliumcianiddal kevert lecsókolbászt rak csalétkül, de patikamérlegen spórol a méreggel, ezért nem éri el célját szerencsére, hovatovább a kutyusok megkedvelik a mandulaillatú étket, és mégsûrûbben látogatják az illemhelynek használt környéket.
számítógép, kõmûveskanál, locsolókanna, utazótáska |
|
Szerző |
Tropfeherke
Tag

Lakóhely:
Elküldve: 29-08-2008 21:46 |
|
|
Ez én vagyok, amikor a zsaluzáshoz régi számítógépházat használok, és kõmûveskanállal tömörítem a betont a házi vízmû aknájában. A locsolókanna holnapra vízzel együtt bekészítve, és egy utazótáskában ott pihennek a holnap beszerelendõ könyökök, toldók és egyéb vizes alkatrészek.
szalamandra, hát Izsák? , szélesszájú béka, Kiszel Tündés falinaptár
A sün nem fehér bogár |
|
Szerző |
sziszifusz
Tag

Lakóhely: budapest
Regisztrált: 24.02.08 |
Elküldve: 30-08-2008 08:02 |
|
|
Ez Ábrahám, aki a hosszú vándorlások tiszteletére fiát Izsáknak nevezte el.
A gyerek nagyon feledékenynek tûnt, csak a szalamndrák és szélesszájú békák érdekelték....látszólag.
A zsákja tetején mindig volt pár tucat csúszómászó, így senkinek sem tûnt fel, hogy a zsák alján egy kiszeltündés falinaptár lapul.
Éjjel nappal õrizte kincsét, a zsákját két kantárral a hátán tartotta.
-Sokáig azt hitték, mivel a tábor szélén tanyázott rendre, hogy Ábrahámnak nincs is fia.
Erre Ábrahám mindig ezt válaszolta: Hát Izsák?
Ekkor született meg ez a praktikus kirándulótáska.  
mozgólépcsõ, vízágyú, csõgörény, lányregény
|
|
Szerző |
Tropfeherke
Tag

Lakóhely:
Elküldve: 03-09-2008 18:53 |
|
|
Csõváry Belizár okleveles patkányirtó állást keres, ezért a metró mozgólépcsõjén kezte a reklámozást. A/4-es falraagaszokkal a hóna alatt járkált, és lét literes festékes vödörben tapétaragasztóval. Amikor nem figyeltek oda, az utasok hátára ragasztotta. Nyolc napja rója az utcákat. Fiatal lányoknak mutogatja méretes felkarját, melybe tintakék csõgörényt tetováltatott, s még a vízágyúval kitelepült rendõrökkel is megegyezett, hogy a tartály oldalára felragaszthat kettõt. Egyet jobbról, a másikat balról.
Esténként hulla fáradtan esik be az ágyba, és meghallgatja az FTC nyilvános vécéjében dolgozó feleségét, hogy az élete neki sem lányregény.
szappan, kereplõ, falióra, terepmintás gyakorló
A sün nem fehér bogár
Szerkesztette: Tropfeherke - 03-09-2008 18:50 |
|
Szerző |
Arbiter Elegantiarum
Tag

Lakóhely: TÉbánya
Regisztrált: 17.05.08 |
Elküldve: 17-09-2008 16:00 |
|
|
Egy terepmintás gyakorlós kommandós,aki Csõváry falragaszait mossa le szappanos vízzel,és aki legalább olyan hülye,mint Csõváry,mert falióra- és kereplõárus, és õ repülõkbõl szórja rá a városokra hirdetményeit vállalkozásáról.
kenguru,részecskegyorsító,pumpa,iránytû
A tegnap éjszaka eseményei vérfoltos lábukkal lassanként visszakúsztak agyába,és iszonyú pontossággal elé álltak. |
|
Szerző |
lena
Tag

Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 19.09.08 |
Elküldve: 22-09-2008 22:33 |
|
|
...igenám, csakhogy a repülõ véletlenül a kenguruk földjére repítette, mert annyira hülye volt, hogy észre sem vette, hogy a kerozinos helyett a részecskegyorsítós szárnyas gépbe ült be. Itt aztán végképp felment benne a pumpa, mert az iránytûje is Délen mutatta az Északot! A patkányirtó vállalkozás pedig teljesen csõdbe ment, mivel az ausztrálok nem beszélik a magyart, maximum mutogatják!
citera,törpe,hangosbemondó,öngyújtó |
|
Szerző |
lena
Tag

Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 19.09.08 |
Elküldve: 22-09-2008 22:42 |
|
|
Bocsánat, rosszul kapcsolódtam a játékba! Hát ez volnék én! Egy apró kis pont, mint egy mesebeli törpe...mint a Kuka...mindent elrontok! Másnak ástam vermet, de most én estem bele...folytatnom kell. Úgyhogy veszem is tollamat, mint zenész a citerát, kerítek egy verset holnapra. Tuti, hogy nem mondja be hangosbemondó, de hát ez van. Az öngyújtót is elhagytam ma valahol, ez nem az én napom...de higgyétek el, igyekszem megtanulni repülni!
felirat, parfüm, katona, tricikli
  |
|
Szerző |
Arbiter Elegantiarum
Tag

Elküldve: 23-11-2008 10:46 |
|
|
Nem rontasz el te semmit,hõs katona,csupán játszani szerettél volna más gyerekekkel,s nem mindig a triciklit nyúzni.Habár a parfümöd teljesen más illatú,mint másoknak,ezért néha félnek,vagy nem értenek,de lehet hogy egy felirat segít,ha a hátadra ragasztod:"Segítõ szándékkal jöttem". 
A tegnap éjszaka eseményei vérfoltos lábukkal lassanként visszakúsztak agyába,és iszonyú pontossággal elé álltak. |
|
Szerző |
Arbiter Elegantiarum
Tag

Elküldve: 25-11-2008 11:22 |
|
|
Ja,a szavak : pázsit,aminosav,dobostorta,szigony
|
Szerző |
Liva
Tag
Lakóhely: Szolnok
Regisztrált: 29.07.09 |
Elküldve: 29-07-2009 23:10 |
|
|
Épp a barátnőmmel találkoztam, amikor a pázsitra szállt egy madár.
- Milyen jó, hogy tud repülni.
-Tudod, hogy a tojásai aminósavat tartalmaznak. - Na ne röhögtess.
-De, komolyan mondom, a fehérjékben jelen vannak.
- A süti finomabb. Igazából a dobostortát szeretem. Eszünk egyet?
-Menjünk be a Szigony bárba. Ott melózik a barátom, majd tőle kérünk, frissset.
recept, göngyöleg, kamion, fecskendő |
|
Szerző |
Tropfeherke
Tag

Lakóhely:
Elküldve: 14-11-2009 17:14 |
|
|
Hirdetés
Fedor Tilinkov: Izometriás receptek című könyvével házaló mellékállást vállalna. Göngyöleg nem akadály. Kamionszám tárolható a 3-as út mentén hosszan elszórva.
ui.:
Aki a fecskendőmet ellopta, jobb, ha tudja, hogy AIDS-fertőzött.
szavak
csimpánz, hólapát, csigaszarv, kence
A sün nem fehér bogár |
|
|
|
|
|
Ma 2025. július 01. kedd, Annamária napja van. Holnap Ottó napja lesz. |
|
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni
|