Szerző |
Eligazítás |
Elaine
Tag
Lakóhely:
Regisztrált: 20.01.11 |
Elküldve: 07-03-2011 10:05 |
|
|
Mint új tag elveszek! Lehet, hogy az én bénázásom, de ott kezdődik, hogy magyar vagyok és az angolt jelekkel együtt is nehéz értelmezni. Miért kell?
Gyakori kérdések három témában kimerülnek. Akkor hol találom meg a válaszokat, egyáltalán hol kérdezhetek????
Mert szerintem sok kérdés lenne.
Ami bennem először felmerül kellene valami útmutató az oldalhoz!
Amúgy egyetlen kérdésem lett volna, hogy ha a beküldött versembe bele szeretnék javítani, azt hogy tehetem meg.
S hogy a hozzászólásaim nem láthatom-e egyben valahol, mert a reagálásokat így nagyon nehéz vissza keresni, szinte lehetetlen, mert elfelejti az ember hol járt és így a kommunikáció nagyon nehéz.
De ez lehet, hogy csak kezdeti nehézség. Mindenesetre nehézség!
Ha valaki válaszol, előre is köszönöm!
Tisztelettel: Elaine |
|
Szerző |
RE: Eligazítás |
Elaine
Tag
Lakóhely:
Elküldve: 07-03-2011 10:12 |
|
|
A hozzászólásoknál nem a fórumosra gondoltam, hanem a verseknél lévőkre.
Bocsánat ha csak én bénázom. |
|
Szerző |
Maryam
Adminisztrátor

Lakóhely: Debrecen
Regisztrált: 15.05.07 |
Elküldve: 07-03-2011 10:34 |
|
|
Szia Elaine!
Ha időközben a verseden változtatni szeretnél, írj üzenetet nekem, vagy bármely szerkesztőnek nyugodtan, megoldjuk. 
Sajnos a saját hozzászólásokat a verseknél nem lehet listázni. 
http://maryamoldala.gportal.hu |
|
Szerző |
Elaine
Tag
Lakóhely:
Elküldve: 07-03-2011 14:56 |
|
|
Köszönöm Maryam! |
|
Szerző |
Elaine
Tag
Lakóhely:
Elküldve: 02-12-2011 22:25 |
|
|
Úgy néz ki csak nekem vannak problémáim  bocsi, de örülnék ismét ha valaki válaszolna. Ha új Avatar-t szeretne az ember feltölteni, hogyan teheti meg? Még törölni sem tudom a régit. |
|
Szerző |
Maryam
Adminisztrátor

Lakóhely: Debrecen
Regisztrált: 15.05.07 |
Elküldve: 03-12-2011 10:38 |
|
|
Profil szerkesztése, avatar, törlés. Ha nem működik, írj a főszerkesztőnek üzenetet, Helen Beregnek, megoldja a problémát
http://maryamoldala.gportal.hu |
|
Szerző |
Elaine
Tag
Lakóhely:
Elküldve: 11-12-2011 12:20 |
|
|
Maryam írta:
Profil szerkesztése, avatar, törlés. Ha nem működik, írj a főszerkesztőnek üzenetet, Helen Beregnek, megoldja a problémát 
Köszönöm Maryam!! (nem működik) |
|
Szerző |
Ross
Tag
Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 04.10.12 |
Elküldve: 28-12-2012 12:31 |
|
|
Kedves Üzemeltetők (vagy bárki, aki ért hozzá),
Kérem, legyenek szívesek eligazítani arról, milyen formázással vagy tagolással kell beküldenem a prózai szövegeket ahhoz, hogy "éles" megjelenésük során a rendszer ne dobja a sorokat szét. Megjegyzem, hogy előnézetben még normálisan jelentek meg, a bekezdések között egyetlen üres sorral. |
|
Szerző |
Ross
Tag
Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 04.10.12 |
Elküldve: 09-01-2013 12:15 |
|
|
Ross írta:
Kedves Üzemeltetők (vagy bárki, aki ért hozzá),
Kérem, legyenek szívesek eligazítani arról, milyen formázással vagy tagolással kell beküldenem a prózai szövegeket ahhoz, hogy "éles" megjelenésük során a rendszer ne dobja a sorokat szét. Megjegyzem, hogy előnézetben még normálisan jelentek meg, a bekezdések között egyetlen üres sorral.
Kiegészítem a fentieket egy fölöttébb érdekes észleléssel. A leírtak - vagyis a fölösleges üres sorok - akkor érvényesek, ha a bejegyzéseimet a "Prózák főoldal" felől nyitom meg. Ha viszont a saját profilomról indulok, tehát [Ross] --> [Szerző prózái] --> [bármely bejegyzés], akkor a megnyíló szövegben nincsenek ott a fölösleges üres sorok. Kipróbáltam, bárki más szövegeivel is ugyanaz a helyzet. Eltérő bekezdés formázó sablonokat használnak a kétféle megnyitás esetén? |
|
Szerző |
haaszi
Tag
Lakóhely:
Regisztrált: 16.01.11 |
Elküldve: 15-02-2013 23:22 |
|
|
SOS! Nálam nem látszik csak a nevem és a közvetlen, azonnali üzenőfal, vagy törölve lett...????? |
|