|
Vendég: 5
Nincs Online tag
Regisztráltak: 2,202
|
|
A jó pálinka legféltettebb titka,
a gyümölcs legyen féregmentes, s tiszta,
mit akár fáról, akár földről szednél,
de jó étvággyal magad is megennél,
majd daráld, aprítsd, várd ki, amíg erjed,
és maradj meg a vadélesztő mellett,
ha lassúbb is, de mindenképp beérik,
itt örökölt rend ösztökél a célig,
és egyre forróbb, mohóbb a szerelmük,
ha közben-közben egymásba keverjük,
s egy idő után forrva-éledezve,
kivajúdja az illó szeszt a cefre,
s az aktus végi víg nyugalom mellett,
megillatul az alkohol, a gyermek,
az egybelével nem kezd ki már senki,
épp ekkor illik főzőüstbe tenni,
s a rézben forrva, csőben tekeredve,
kicsöpörészik a boldogság nedve,
az ötvenkét fok zaboláját rázza,
a száj, a nyelv is fölkészül a lángra,
és ott viháncol béklyót vesztett sorban,
az érett élet ereje egy kortyban.
|
|
|
- August 30 2015 10:26:09
Az antik ezt sosem fogják megérteni, és elzárják magukat egy istenadta élvezet elől. |
|
|
Hozzászólást csak bejelentkezés után küldhetsz
|
|
|
Ma 2024. April 27. Saturday, Zita, Mariann napja van. Holnap Valéria napja lesz. |
|
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni
|
|