|
Vendég: 6
Nincs Online tag
Regisztráltak: 2,211
|
|
_MM
Egy ötlet ahhoz, hogyan kell egy férjből "papucsot" készíteni.
H.Gábor Erzsébet
A „Napkorong” receptúrájába, csak hölgyeknek!
„Papucskészítés”
Végy egy friss férjet, legyen úgy, két-három hetes. Legalább 180 centiméter magas, ne túl vastag, ne túl vékony, de azért mokány.
Mivel az előpácolás már megtörtént - a mézescsókkal történő beborogatás, az édes szavakkal történő megpuhítás - a feldolgozásra váró alapanyagot vegyük kezelésbe.
Naponta többször ismételjük el neki a kedvenc szavainkat, így például, a jó cuccok, a bunda, az ékszer, a pénz, a nyaralás, a lazítás és a szerelem szavakat.
Ezeket mindaddig folyamatosan ismételjük, míg agyába teljesen beletápláljuk az ezek nélküli élet lehetetlenségét, és mint létszükségletet, a felsorolt szavakat megpróbálja tárgyiasítani.
Az általunk unalmasnak vélt és utált szavakat, is emlegessük minél többet, mint például a vasalás, a mosogatás, a házimunka, a bevásárlás, a szomszédék Micikéje, akinek látszólagos csinossága ugyancsak megkérdőjelezendő.
Így, lassan elérhetjük azt, hogy a már főzés alatt lévő férj, teljesen gépesíti a háztartásunkat, hiszen jól tudja, hogy az undok házimunkák, abból az időből kerülnek elszakításra, mely egyébként a szerelmeskedésre is juthatna akár.
Testünk esetleges tökéletlenségeit felfedezve, nyugtassuk meg férjünket afelől, hogy ez legalább mind igazi, nem úgy, mint annak az undok szomszéd Micikének, aki azért jár olyan feszes egyenesen az utcán, nehogy szétpattanjanak a frissen öltött plasztikai műtét varratai.
Hitessük el, hogy a mi oldalunkon mutat a legjobban, hiszen az ő kisportolt viszonylagos soványságát, ugyancsak jól ellensúlyozza a mi enyhén molettségünk.
A főzési idő, az anyag korától, és attitűdjétől függ, így az változó lehet.
Nagyon vigyázzunk viszont, a túlfőzésre, esetleg az odakozmálásra, hisz nincs annál visszataszítóbb dolog, mint amikor egy kellemetlen szagú „papucs” hever a lábunk előtt.
Hölgyeim, ha bevált, írják meg!
Tisztelettel:H.Gábor Erzsébet Zsike „szakképzett papucskészítő”
|
|
|
- március 12 2012 19:45:03
Nagggyon jó!))))))))) |
- március 12 2012 21:46:42
Szívemből örülök, hogy tetszett kedves Maryam!
Köszönöm szépen, hogy elolvastad.
Szeretettel:Zsike |
- március 13 2012 05:43:55
Kedves Zsike!
Köszönöm, a receptet, de már elkéstél! Én nem tudtam papucsot főzni belőle majdnem lekvárt főztem, és kenyérre kentem fél fővésben!
Szeretettel olvastalak !
Maria |
- március 13 2012 08:08:52
Kedves Zsike!
Én azonosulni tudtam gondolataiddal, úgy hogy jól sikerült az általad bemutatott főzési "technika", úgy hogy csak gratulálni tudok ötletes prózádhoz!
Annyit azért megjegyeznék, hogy ehhez a folyamathoz egy végtelenül szerelmes, szeretetet, tiszteletet, megbecsülést sugalló egyén szükségeltetik, mert ha nem rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal, lehet, hogy csak egy "félpapucs" lesz belőle, az meg már minek?
Nagyon jó, szeretettel olvastalak!
Évi.
Ui.: No fiúk, lehet kapaszkodni! (Majd kapok a pofámra!) |
- március 13 2012 09:08:44
Kedves Zsike!
Még egyszer visszajöttem újra elolvastam írásodat és mosolyra fakasztottál. Az én véleményem, csak az enyém kizárólag! Nekem egy ilyen puhára főtt "papucs" férj soha nem kellene, mint írtam az enyémet néha kenyérre lehetett kenni, de evés közben olykor harapni is tudott!
Nagyon tetszett írásod, gratulálok!
Maria |
- március 13 2012 12:09:41
Kedves Zsike!
Köszönöm a "receptedet"! Bár szerintem a "papucs" elkészítéséhez nem csak az "alapanyagra" van szükség, hanem a hozzávalókra is, így az anyagiakra is olyan mértékben, hogy a különböző "ruhafélék" és "korszerű háztartási cikkek" mind megvásárolhatóak legyenek.
Szeretettel: Zsuzsa
|
- március 13 2012 14:18:39
Kedves Maria! Kedves Évike! Kedves Zsuzsi!
Igazán nagyon örülök, kedves humoros hozzáállásotoknak, szavaitoknak.
Köszönöm szépen mindhármótoknak a kedves látogatást.
Szeretettel fogadtalak Benneteket:Zsike |
- március 13 2012 21:09:19
Kedves Viktória!
Köszönöm szépen, hogy elolvastad, jót mosolyogtam a kedves hozzászólásodon. Örülök, hogy jónak találod az írást. Szeretettel fogadtalak Téged is:Zsike |
- március 14 2012 15:03:09
Kedves Zsike!
Nagyon tetszik az írásod. Mosolyra késztetett.
Szeretettel gratulálok: Szomorúfűz |
- március 14 2012 18:02:50
Kedves Margitka!
Örülök, hogy elolvastad Te is, köszönöm szépen a kedvességedet.
Szeretettel fogadtalak itt nálam:Zsike |
|
|
Hozzászólást csak bejelentkezés után küldhetsz
|
|
|
Ma 2024. november 26. kedd, Virág napja van. Holnap Virgil napja lesz. |
|
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni
|
|