|
Vendég: 104
Nincs Online tag
Regisztráltak: 2,210
|
|
Éles késsel a jobb karomban,
Hagymát pucolok a másikban,
De nem akármilyen fajtát,
Egy apróbb fej lilahagymát,
Amíg a vízben két tojás fő,
Aprólék lesz a gerezdekből,
A felszecskázott zöldség,
A tál aljában nagyon szép,
De önmagában édeskevés,
Kevesebb mint fél evés,
S az íze sem túl csábító,
Kell még néhány hozzávaló,
Három kis konzerv májkrém,
S harmadannyi margarin még,
Ez mind csak gyerekjáték,
Ha a kutyuláshoz valaki ért,
Aztán közben már a víz is forr,
Tovább nyomom takarékon,
Tíz percig úszni hagyom még,
Mielőtt tojásokat pucolnék,
Majd mint előkelő szeletelő,
Feldarabolom mind a kettőt,
Végül összeöntöm a többivel,
És keverem, keverem ezerrel,
Mikor már szép összefüggő,
Látod rajta ha kész a pempő,
Vastagon kenyérre lehet kenni,
Hogy sajtot is legyen mire tenni,
Nem várt senki semmilyen csodát,
Csak egyszerű és ízletes vacsorát,
Gyújtsd be a sütőt és addig izzaszd,
Amíg a sajt szépen rá nem olvad,
Igazi séf vagyok, kész megcsináltam,
A szendvics ott figyel a tányéromban,
Amíg még meleg tömöm a fejem,
Hogy nőljön tőle nagyra a begyem,
Ha érdekelne a titkos recept,
Olvasd csak el ezt a verset,
Én még csak a címét láttam,
De összefutott a nyál a számban.
Jó étvágyat :) |
|
|
- július 19 2017 19:39:40
Hétvégén kipróbálom Remek, versed szeretettel olvastam: Zsuzsa |
- július 20 2017 09:11:23
Egészségedre Köszi!! |
- július 20 2017 11:34:09
Jók a receptjeid Gratulálok - szeretettel - Szfűz |
|
|
Hozzászólást csak bejelentkezés után küldhetsz
|
|
|
Ma 2024. november 21. csütörtök, Olivér napja van. Holnap Cecília napja lesz. |
|
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni
|
|